Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek, ha szűz lánnyal járnátok?
Na ez az, hogy ebben a mai világban már bármit mrg lehet tenni szinte büntetlenül. Azoknak a lányoknak akiken már 15 éves korukra a fél világ átment, csak gratulálni tudok. Persze azért van kivétel.
Én 18L vagyok, és szűz. Nem szégyellem, sőt. Csak szeretnék egy normális pasit találni, akit szerethetek majd, és akivel leélném az egész életem, na és én majd annak fofom odadni a szüzességemet. Lehet mondani nyugodtan, hogy úú milyen régimódi vagyok, de az a pasi, aki ezt mondja, az már alapból engem nem is érdekelne. Így legalább megkímélném magam azoktól, akik csak a szexre mennek egy kapcsolatban.
Szóval kedves kérdező (amennyiben te vagy a szűz lány:), ne aggódj emiatt, a normális pasik tudnának értékelni egy ilyen lányt. :)
Én járnék ilyen lánnyal, megtiszteltetésnek venném.
32/F
16:27
32 évesen egy szűz kislánnyal járni pedóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!