Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szörnyen csókol, jár a nyelve, mint a propeller, nem tudom, honnan vette, hogy ez jó, pedig elég tapasztalt. Megmondjam neki? Nem sértődne akkor vérig? Próbáltam rávezetni, hogy lenne jó, de erőszakosan propellerezik akkor is.
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 12:51
11/14 icu75 válasza:
Hidd el van rosszabb is pl: aki akkorát tát hogy a fél fejed bekapja,van aki nyállavinát csorgat át a szádba és van olyan is aki a manduládat akarja megnyalni. :-)
12/14 anonim válasza:
Akkor dobjunk össze egy átalakítható uniszex robotra, mert attól tartok a jó minőségűek drágák lesznek :D mint minden minőségi dolog az életben.
13/14 anonim válasza:
Ha szarul csókol minek jöttél vele össze?
14/14 anonim válasza:
Légy erőszakosabb a nyelveddel:D Utálom mikor "kinyalják" a szám és nem tud érzéki csókot adni,de aki nem úgy csinálja annak "megtanítom"(?) Nekem többször mondták már hogy erős a nyelvem:D Igen de a végén én győztem,és utólag mondták hogy jobb is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!