Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szarul esne? Vagy túl reagálom van egy mindjárt egy éves kislányunk akivel a mi nap reggel elmentem vásárolni apával meg beszéltük hogy délután ha el alszik a csajszi romantikázunk.
tá-madd-le
Légy spontán, nyomd rá a mosógépre és pippantsd le.
A szex megléte még nem minden, amire vágyunk, hanem a dugni akaró, kívánatos és spontán nő az.
Ne akard megbeszélni, kiszedni az előzményekből vagy kizsarolni...
Exfeleségem ugyanezt többször eljátszotta.
Nem bírt magával saját elmondása szerint, és nálunk is emiatt mindig elmaradt az együttlét.
Részemről is volt ilyen, de én azért csináltam hogy ne legyek gyorstüzelő. (ami előfordult ha már rég voltunk együtt)
#33:
szerintem már felszálltak a hasába egy ilyen mondat után :D már te vagy a tökös csaj :P am jól csináltad :D
Ja, marha jó, kezdem érteni miért kerüli a férje
Kérdező = [link]
Én is kerülnék egy ilyen házit. Még 10 év és sodrófázás lesz a férj jutalma ha késik 5 percet vagy "rossz márkájú tampont hozott"
Nem tudom, hogy miért mondta ezt 35-ös, de nekem nem tűnik jogosnak.
A kérdező egy kissé bizonytalan, de alapból rendes, normális nőnek tűnik.
"de alapból rendes, normális nőnek tűnik"
Kö-HÖM!
"és tudattam vele hogy ha legközelebb cserbe hagy letépem a gólyóit"
"szerintem már felszálltak a hasába egy ilyen mondat után :D már te vagy a tökös csaj :P am jól csináltad "
Ez kedves és normális viselkedés? Simán lesz indok találva 10 év múlva a sodrófázásra. "Gyárfás! Már megint nem hoztad időben a Kiskegyedet! Durr" "Gyárfás! Már megint késtél! Durrr" "Gyárfás! Láttam a strandon, hogy megbámultad azt a nagymellű csajt Durr"
Na ne essünk már abba a GYK-s hibába, hogy először is a Kérdező a selejt.
Ha egy felnőtt pasi a nője helyett a kis kezét választja az nagyon gáz.
Ha délelőtt elmatat és délután nem képes még egy menetre, az szintén gáz.
Ha reggel megígér valamit, aztán meg leszarná... az übergáz. E szerint az legalább nem állt elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!