Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a szerelmemnek azt, hogy tul hamar megy el, anelkul, hogy megbantan vagy letornem az onbizalmat?

Figyelt kérdés
Nem reg ota vagyunk egyutt, meg nem fekudtunk le, de ismerem exbaratnojet es o meselte, hogy a szerelmem nagyon hamar elmegy az agyban, ha "tul jo" a partnere es elvileg en annak szamitok, na meg egy igazi ri.anc vagyok az agyban, tehat meg ra is teszek egy lapattal. Az a baj, nem tudom hogy tudnam ezt vele kozolni anelkul, hogy megbantanam vagy elszallna az onbizalma. Megjatszani meg nem akarom hogy nekem is jo volt, amikor a srac 1-2 perc alatt elmegy. Mit mondjak neki vagy hogyan?

2016. júl. 10. 01:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Azert szeretnek felkeszulni, mert jovohet elejen elmegyunk "nyaralni" par napra kettesben, mert most van szabija es egy gyonyoru szallodaba jelentkeztunk be, francia agy, romantika, stb. Szoval varhatoan itt fog megtortenni a nagy esemeny:) Elotte semmit sem akarok mondani, de kozben es utana fel kell keszulnom, hogy kozoljem a dolgokat, hogyha netan ez a 2-5 perc dolog nalunk is megesik... Nagyon fontos nekem ez a srac, szoval nem akarok rogtonozni es valami rosszat mondani.

Az exe nem volt top no, de tole is hamar elment a szerelmem es beszelgettunk a csajjal, ki mit hogy csinal az agyba es o mondta, hogy en sokkal erosebb, vadabb, csabitobb vagyok, o az a bizonyos "tegla" csaj aki bevagodik az agyba es onnantol kezdve ennyi is az aktivitasa.. ramaszik a srac es az a vicces hogy egy semmit tevo notol is, tenyleg ennyitol vege volt max 5 perc mulva szerelmemnek. En pedig pont hogy ennek a csajnak a total ellentetje vagyok, igy szerintem jogos a feltetelezes, hogy jobban felizgatom es hamarabb elmegy a szerelmem.

Egyebkent tenyleg Rozalia a lany neve, aki mondta nekem, ezt teli talalat volt!;)

2016. júl. 10. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Na most itt két eset lehetséges. Vagy tudja magáról a szerelmed, hogy túl gyorsan elmegy, vagy nem. Ha tudja, nincs joga megorrolni, akármilyen durván közlöd is vele. Ha nem tudja, megint csak nincs joga megsértődni, hiszen az ő érdeke is, hogy valaki az orrára koppintson.
2016. júl. 10. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:

A korai magömlést a siker gyógyítja, ha a partner el tud vele élvezni. Legyen csatakosra izgatva, vagy legyen kinyalva, elélvezésig. Kettős az előny, mert egyrészt kevesebb is elég lesz neki, mésrészt tágabb is lesz. A korai magömlésnek nem tesz jót egy szúk punci, az maga a "túl jó"!

Ha felszabadult vagy az ágyban, akkor semmi gond: előbb leszopod, azután ő kinyal, végül keféltek. Ez teljes, háromfogásos program, kifogástalan. Ha még bírja, lehet desszertnek egy harmadik menet, hajnalig.

Nagy előny, ha tudsz neki segíteni. A hüvelyi élvezésre képes nők, ha koncentrálnak, két-három perc alatt elmennek.

Ha nem vagy olyan, az rossz kombó...

Azzal, ha megmondod neki, hogy elkapkodta, semmi jót nem érsz el, ettől még korai magömlés el nem múlt.

2017. ápr. 19. 09:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Több menet amint van erekció, vagy elszorításos technika. Ha yakran szexeltek úgy 2-4 hét alatt simán összerázódtok.

30/f

2017. ápr. 19. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!