Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy ilyen kapcsolat?
Az lenne a kérdésem, hogy működhet-e egy hívő lány és egy ateista fiú párkapcsolata? A valláson kívül a legtöbb dologban egyetértünk, jókat tudunk beszélgetni, megnevettet, szóval elvagyunk. De engem aggaszt, hogy nem azonos az értékrendünk, és nem értünk egyet a vallással kapcsolatban.
Működhet ez így? Előre is köszönöm a válaszokat!
19/L (a fiú 20 éves)
Igen, tudom, hogy nem ellenem irányult, nem is vettem magamra. Igen, sajnos én is több olyan példát láttam, hogy nem működtek az ilyen kapcsolatok.
És igen, azt is tudom, hogy egy ateista nem érti a hitet és általában nem is érdekli. Csak abban tudok reménykedni, hogyha a barátom szeret engem, akkor esetleg hajlandó lesz erről a témáról is beszélgetni és esetleg talán elkezd érdeklődni a hit iránt.
Értem. Sajnálom, hogy a testvéredet nem lehet meggyőzni. ://
A barátom is főleg a tudományos felfedezéseknek hisz.. De nagyon remélem, hogy esetleg mégis csak elkezdi majd érdekelni a hitem.. Nem szeretnék emiatt szakítani vele, mert nagyon szeretem. De tudom, hogy nehéz lesz egy olyan kapcsolatban benne lenni, ahol a felek nem értenek egyet egy ilyen fontos dologban. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!