Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha párotok "nem két kezes munkával keresné" a pénzt?

Figyelt kérdés
Nem mondom megmeik megyéből való vagyok de nem az egyik kedveltből . arra értem a nem két kezes munkát hogy szó szerint csibész gyerek " üzlettel mindennel" nagy vastag láncot hord, csibész kocsival járkál, mindenki a "haverja" relativan van pénze szal nem kell sose nélkülüznie.

2016. júl. 3. 23:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Zavarna. Szóba se állnék vele.

Te se csodálkozz, ha idővel kiderül, hogy füvet termeszt, volt már börtönben, meg egyebek.

Nekem ciki lenne ilyen pasi még havernak is.

Aztán nehogy ez a történet is úgy folytatódjon, hogy nagy bajban van, sokkal tartozik, ki akarják nyírni. És ha szereted, kis pénzért lefekszel pár haverjával, max. néhány hét és egyenesbe jön, aztán majd a tenyerén hordoz.

2016. júl. 4. 04:50
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy egyszer a TEK dörömböljön az ajtótokon drága....mert a menő barátod ott fog a bilinccsel hátrakötözött kezével maga alá pisilni.
2016. júl. 4. 06:14
 13/36 anonim ***** válasza:
90%
Aha, tehat egy simlis suttyo proli. Engem ez nem zavarna, mert el se jutna odaig ilyen latkeppel, hogy egyaltalan szoba allhasson velem. Ha neked ez a szinvonal, akkor hajra :"D. Normalis no ilyen alja suttyokkal ugyse all szoba.
2016. júl. 4. 07:28
 14/36 anonim ***** válasza:
20%
A nőknél még pozitívum is, ha a pasi bűnöző.
2016. júl. 4. 07:51
 15/36 anonim ***** válasza:
81%
úgyis szétteszed neki (ha már nem tetted) csak idő kérdése. Tök 8 hogy mi mit mondunk itt.
2016. júl. 4. 09:56
 16/36 A kérdező kommentje:

szó sincs ilyenről hogy szét akarnám tenni a lábamat szimplán azért kérdeztem van e értelme belekezdeni egy ilyen kapcsolatba ismerkedni az illetővel... mert idáig lévő barátaim nem ilyenek voltak hozzá teszem impolnál nekem az is hogy az egyik barátommal belénk kötöttek az utcán egyszer és szinte elszaladt félelmében ez az illető akiről irtam lehet látni hogy megtudna védeni sztem ha arról lenne szó.

de téleg nem tudom hogy bele folyak ebbe.

2016. júl. 4. 13:29
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Na ne...az ilyen lop, csal, hazudik! Nehogy azt mond, hogy szilvát árul...vagy netán műanyag bögrékkel üzletel! :D SOHA nem állnék szóba ilyen kaliberű emberrel....nálam ez rosszabb, mint ha wc pucoló lenne valaki... Lehet, hogy ennek több a pénze, mert bűnöző...de az én szememben, mint ember...semmit sem ér! Az ilyennek még azt sem hinném el, amit kérdez.... Tudod mikor állnék vele egyáltalán szóba! Majd ha hü.lye lennék..
2016. júl. 4. 13:48
 18/36 anonim ***** válasza:
Írd már meg, hogy mit csinál.
2016. júl. 4. 14:36
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező sem tudja mit csinál. Lehet, hogy ukrán szervkereskedő. Majd egyszer hajnalban kopogtat a TEK aztán visznek mindkettőtőket. És ez még a jobbik eset. A rosszabb, ha rajtad áll bosszút valaki akivel nem jött össze az üzlet. Te tudod mennyit ér az életed. Én nem javasolnám, de már az is lehet, hogy késő és ha nemet mondanál akkor erőszakkal kényszerítene. Naiv buta kislány vagy. Igazából most sajnállak. Bárhogy döntesz, nehéz lesz ebből már jól kijönnöd.
2016. júl. 7. 22:43
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, és messziről elkerülném!
2016. júl. 7. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!