Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Kérlek vezessetek már ki a sötétségből, mert lehet én kérek hatalmas dolgot a barátnőmtől vagy csak nem érdekli a kérésem?
Nem, teljesen o.k-t kértél.Én még örülnék is ennek a kérésnek.
Remélem nem emez is megcsal. -(
Szerintem sem, simán teljesíthető kérésről van szó.
Sőt! Eleve szeretem ezeket a 'tájékoztató' üzeneteket (mindkettőnk részéről), örömmel tölt el.
Ha meg akar csalni ígyis úgyis megfog. Te nem érte agodsz,hanew azon h ne csaljon meg.
Én nem számolok be minden lépésemről meg h mikor,hova megyek. Ha közbe keres felveszem a telót és ennyi.
Énse várom el. Mindenkinek legyen a kapcsolat mellett élete.
N24
Szerintem furcsa és kissé kontrolláló kérés.
Egy kapcsolatban alap, hogy mindenki oda megy ahová akar. Én úgy érezném magam ilyen helyzetben, mint anno gyerekként amikor azt is papírra kellett vetnem, hogy leugrok a kisboltba csokiért, különben anyám megölt volna ha időközben hazaér és nem talál otthon.
Egy barátnőm párjának is vannak ilyen kérései. Ha két előadás között hirtelen felindulásból elmert jönni velünk fagyizni, vagy enni valamit, a pasija máris hívta, hogy hol van, miért nincs online....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!