Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon 100 szazalekig szeret?
Figyelt kérdés
7 es fel eve vagyok egyutt a baratommal.Ket eve koltoztunk ossze,kulfoldon,jeleneleg itt dolgozunk.Eszmeletlen nagy szerelem a mienk,vagy csak volt?Honapok ota nincs kedve a szexhez,csak ha kezdemenyezek.Par napja pedig rajta kaptam,hogy chatel,es baratilag elhivott valakit vacsizni,az idopontot akkora tette,amikor megy majd haza szabadsagra.Beszeltem a novel,tenyleg csak baratilag,annak van gyereke,ferje.Csak hat ok olyan jol elbeszelgetnek.De letagadta a baratom a vacsorat,pedig akkor en mar tudtam,es amikor szembesitettem,nem tudott magyarazatot adni,hogy mert nem vallotta be.A szexet leszamitva,nagyon kedves velem,mindig oleljuk egymast,puszilgatjuk egymast,osszebujva,kezen fogva alszunk.Mindent meg tudunk beszelni,de most valami elszakadt bennem,nem is a noci miatt,hanem,amiert hazudott.2010. ápr. 14. 17:31
1/3 anonim válasza:
hasonló gondban vagyok. mi csak 2 éve vagyunk együtt a barátommal, őt is nehéz rávenni a szexre, ált.-ban én kezdeményezek. hazudott egy párszor, már nem teljesen a régi, kedves meg minden, de már sokmindenért morog. azt vallja, h szeret nagyon, és h szerelmes. mégis a füllentései, és a hazugságok bizalmatlanságot szültek, EZÉRT kérdőjeleztem meg h szeret-e még.
am sztem barátokra vágyik, vagy túl monoton neki már a kapcsolatotok, és más nők társaságára vágyik. vesd be a női taktikákat. próbáld elcsavarni a fejét.. ha mindent megtettél, és a változás nulla, akkor törhetitek a buksitokat h hogyan tovább..
2/3 A kérdező kommentje:
Kosznomom a masodiknak.Igen,valoszinu,hogy baratokra vagyik,en is.Itt kint,eleg keves van.Csak nekem nem fer bele a hazugsag,es ez sziven utott.Lehet igy elni,hogy folyamatosan azon vagy,vajon igazat mond-e?
2010. ápr. 14. 17:47
3/3 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem tudnék így élni mellette, kivéve, ha elmondja, mi a gondja, mert akkor tűzön-vízen keresztül keresném rá a megoldást. Ám ha egyre több jelet adna arra nézve, hogy nem bízik bennem és nem vagyok már neki elég jó, valamint ez ellen már tenni sem akarna, abban az esetben fontolóra venném, hogy otthagyom. Ha kiönti a szívét, akkor szerintem nyert ügyetek van, mert kezetekben a megoldás lehetősége. Légy vele megértő és türelmes, mert a leírtak alapján szeret téged, csak épp valami pillanatnyilag bezavar nála. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!