Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogad el a barátom? Miért kell lenéznie, amivel foglalkozzom? 23/L 25/F
A baráto 25 éves szakmunkás, villanyszerelő és targoncás, amivel nincsen semmi probléma, hiszen nem az iskolai végzettség teszi az embert.
Én még tanulok és ő nagyon lenéz engem sajnos. Azt mondta, bármit is fogok dolgozni az úgy se munka. Állandóan veszekszik velem, hogy minek és mennyit tanulok. Én komolyan veszem a tanulás. Az idegen nyelv végett is folyamatosan piszkál, pedig az se csak a fejembe szállt.
Nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy legyen vége.
Valószínűleg irigyli azt, hogy többre viszed majd Ő, illetve mellette félhet is, hogy ha többre viszed, akkor már Ő nem lesz elég neked..
Próbáljátok ezt a dolgot megbeszélni.
Sajnos nekem is volt ilyen barátom. Nálunk kiderült, hogy azért volt az egész, mert a tanulás mellett kevesebbet foglalkoztak így egymással. Önzőség.. hiszen a lány amiatt ment tanulni, hogy a közös jövő szebb legyen...
Próbáld megtalálni a megoldást, ha meg nem megy, akkor döntsd el, hogy mi a fontosabb.
Sajnos nem minden kapcsolat örök, így ha miatta hagyod abba, és idővel szét is mentek akkor nagyon bánni fogod!
#19, te valamit rosszul értelmezel. Én tanítok olyanokat, akik egy része könyvelő lesz... nincs olyan a tananyagban, hogy téged nézzenek le, vagy hanyagoljanak el. Más lehetett a probléma, nem a szakmájuk.
De a kérdés se az volt, hogy vajon jó asszonyok-e a könyvelők, vagy sem?
Pff ez a targoncás paraszt néz le téged?
Te pedig hagyod magad, hogy lentebb érezd magad tőle?
Ő irigy rád mivel neki csak ez jutott te pedig tanulsz és törekszel fentebb jutni, hogy szellemi munkaval keresd meg a pénzed vagy épp csak azzal amivel te szeretnéd ellenben ővele. Azért mert az ő életét sz*rnak érzi nem kéne a tiédet is megkeserítenie.
Nő letedre mit vár milyen munkat végezz? Legyél te is szakmunkas targoncás?
Az ilyen emberek csak visszahúznak az előrehaladásban és fejlődésben, mert a saját szintjére akarna lehúzni!
Mit megadtam volna, hogy az előző barátnőm tanulni akarjon.
Én csak egy autószerelő vagyok, de nagyon jó vagyok a szakmámban. A volt barátnőmet meg semmi sem érdekelte, nem akart tanulni, dolgozni akart. Bármit tanult volna (ami szóba került), az állam adott volna neki 50ezer forintot árvaságival, ösztöndíjjal együtt. Inkább elment ápolónak 12 órában, 74ezer forintért. Idióta barom, pedig jó képességű csaj volt. Inkább kiraktam. Egy ilyen idiótával nem akarom leélni az életem.
Megbecsülnélek a barátod helyében. Nem akarja, hogy túlszárnyald, zavarja, hogy tanultabb leszel mint ő. Ez az igazság. Én meg jobban örültem volna, ha tanultabb lett volna a volt barátnőm, mint én, ha már megtehette. Én nem tehettem meg, mert nem volt pénzem rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!