Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressek valaki mást, csaljam meg?
Figyelt kérdés
Párommal jó a kapcsolatunk, ideális, egy dolgot kivéve neki nincs igénye a szexre. Ha esetleg bele is megy, csak magával törődik, ha teheti be sem rakja vagy kézzel vagy szájjal elégíttem ki. Aztán hiába probálom odavezetni a kezét, hogy törődjön velem is, elalszik.az ilyen alkalmak után nagyon elvagyok keseredve és mérges is vagyok. De másnap megnyugszom, abban reménykedve, hogy legközelebb másként lesz. Egy hónapja voltunk együtt, úgy hogy behatolás volt, azóta csak kézzel elégítettem ki.Ezt a mai északát is úgy vártam ( tudta ő is) hiszem 3 napja nem találkoztunk, s ha ma nem szexelünk már csak pénteken lesz legközelebb lehetőségünk. A maiból sem lett semmi, pedig ilyenkor áll is neki, mégis inkább elaludt. Sokáig megsem fordult ez a fejemben, inkább a szakításon gondolkodtam néha, amikor nagyon ki voltam, de sajnos nincs lehetőségünk szétmenni egymástól, így arra gondoltam, hogy keresek magamnak valakit, ki tudja még akármi is lehet belőle. Sajnos ez így ugysem párkapcsolat, inkább lakótársi viszony. És ez így megy évek óta, én kezdeményezek, és mindig pofára esek. Szerintetek?2016. júl. 3. 00:10
21/21 anonim válasza:
#20, ne foglalkozz ezzel, az eset ez, nem egy fordítottja.
(arra gondol a pubi, hogy ha egy nő zárkózik el a szextől, akkor mindenki "megértő" volna, mert szerinte a nők irányába elfogult a világ.)
az én kommentem viszont mégis csak ugyanez volna:
"Elég abszurd....
De ne legyél félős, konkrétan kérdezd meg, hogy szerinte te hogyan jussál valami normális szexhez."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!