Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek h szerezzem vissza a volt barátnőmet aki otthagyott? 22/f
nő után sose fuss barát ha menni akar had menjen:D
ha meg visszasírod magadnak az sztem gáz meg az ugy már nem az igazi szerintem de hát te dolgod ez csak egy vélemény
üdv:17/f
Túl sokat nem írtál, így nem csoda, hogy szinte csak a sablon válaszok jöttek, miszerint felejtsd el. Szerintem lehet olyan helyzet, amikor összejöhet két ember újra, és mindezt úgy hogy utána nem mennek szét ismét. Persze ehhez nyilván az kell, hogy valami olyan változáson menjenek át a dolgok(ill. az egyik vagy mindkét fél), hogy ne jöjjön elő újra és újra ugyanaz a probléma, ami miatt az első szakítás is történhetett.
Olvasgass, pl. itt, de még biztos sok mást találhatsz googleval:
Na jó, több infót nem írtál, mindenesetre fogadj meg egy pár tanácsot!
Ne sírj, ne fenyegetőzz öngyilkossággal, ne kísérelj meg öngyilkosságot (az én életemben már volt rá példa, hogy így akartak "visszahódítani" :S ), egyáltalán, ne szánalmaskodj, ne sajnáltasd magad! Mondd el neki, hogy szereted, és visszavárod, de légy BÜSZKE, visszahódítsd, és ne visszasírd magad!
Ne erőszakoskodj, ne zaklasd a lányt! Ne hívd óránként, ne üldözd! Persze keresd és add meg a lehetőséget, hogy ő is keressen Téged (pl. legyél fent msn-en, de ne írogass ráállandóan!), világosan közöld, hogy örülnél ennek - de ne varrd magad a nyakába, adj neki döntési teret, ne érezze azt, hogy kényszeríteni akarod!
Ha konkrét oka volt, amiért elhagyott, mutasd meg,hogy a korábbi problémákon akarsz és tudsz változtatni!
Röviden: légy megnyerő, vonzó!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!