Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész életen át megalázva?
Véleményetekre lennék kíváncsi, nagy segítség lenne, mert nem tudom mi tévő legyek.
Kapcsolatban vagyok a párommal már 2. éve. Én már saját lakásban lakok egyedül (28/L) ő még a szüleivel (32/F) ahol pokoli a légkör, veszekedések viták gusztustalan mennyiségben.. meg is alázzák őt előttem is.
Soha egy jó szót nem mondtak a szülei nekem a saját fiúkról... mindig rommá van égetve előttem...
Rideg légkörben nőtt fel.. S bármennyire is szeretgetem őt, nem hiszem, hogy eljut a tudatáig, mivel nem ehhez van szokva, nem?
egyikünk sem tini már....ő szeretne gyereket, (én is, majd). szeretem őt, és ő is engem.
viszont több személyiség zavarra gyanakszom nála, paranoid... A lényeg, hogy nem akar hozzám költözni, mivel attól retteg, hogy én bármikor kidobhatom őt.
Sőt, még olyat is vágott a fejemhez, hogy ő is bármikor szakíthat velem.
Bármit hozhat az élet, nade, akkor mégis hogy akar családot alapítani velem? ingázva?
Tudom... csak az időmet pazarlom vele, s így én érzem megalázva magam, amiért kidobom az időmet egy meddő kapcsolatra...
Szerintem anyuci pici fia és nem akar kiköltözni anya szoknyája mellől. Még akkor se ha bántják. Stockholm-szindróma vagy tudom is én.
Az én párom is pont ilyen és a szakításon gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!