Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év együttlét után miért akarja a párom, hogy nagyobbak legyenek a mellem?
Olyan 70B kosarú melleim vannak, 160 magas vagyok. Régebben mindig dicsérte a melleimet, hogy ez pont el van találva, jók a méreteim, jól is áll nekem. Ha levettem a melltartót, a szemeim szinte rám tapadtak.
Mostanában ha leveszem a melltartót, akkor kb rám se néz.
A minap megkérdeztem, hogy ekkora mellekkel jó leszek-e neki? Azt mondta, hogy igen. Azért megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá ha kb D kosarú lennék? Lelkesen rávágta, hogy jó lenne és mosolygott.
Az én mellem mérete 1 cseppet sem változott, a formája sem.
Még is mire ez a változás?
Annyira szíven ütött, hogy le se akarom venni többé a melltartót előtte! :(
Még egy ilyen hisztis pcsát.. Semmi bántó nincsen ebben. Egyébként adok egy tanácsot. Ha egy kérdésre csak egy választ vagy hajlandó elfogadni, akkor ne tedd fel a kérdést. Ez nagyon hasznos lehet a későbbiekben.
Szerintem is felfújod a problémát. Amúgy könnyen meglehet, hogy csak azért mondta, hogy nem szereti a nagy melleket, mert nem akart megbántani, most meg azért mondta hogy jó lenne ha nagyobb lenne mert úgy gondolta mostmár tartotok ott, hogy ezen nem akadsz fenn. Csak annyit tudok neked mondani, hogy nem a melleidért van veled a párod és nyilván eddig sem azért volt veled. Én erősen D kosaras nő vagyok és igen lógnak csíkosak és borzasztóan szégyelltem magam miatta és fontolgattam is hogy sebészeti beavatkozással helyrepofoztatom, de aztán megismerkedtem a párommal és közölte, hogy gyönyörűek. Azóta fogytam és ez a mellemen is látszik kisebbek lettek és ezt a párom is megjegyezte ráadásul mostanra már ő sincs rákattanva úgy az ikrekre mint annak idején, de mégsem töröm sose a fejem azon, hogy már ne tetszene neki. Szimplán csak hozzászokott.
22/L
Valószínűleg a nagyobb mellű nők jönnek be a barátodnak.
De nem fog azzal megbántani,hogy megmondja az igazat.
Ne is akard kiszedni belőle.
Gyakorlatilag a reakciójával elárulta.
Ettől függetlenül biztosan nagyon szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!