Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak párok, akik ide-meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak párok, akik ide-meg oda járnak kirándulni, nyyaralni, de én nem tehetem meg. Teendők?

Figyelt kérdés

Látom az ismerőseimet, hogy eljárnak programokra, wellnesezni, külföldre stb.

Mivel én még nem dolgozok, mivel tanulok, így nincs keresetem, szüleim meg elég kényesek a pénzre, így lelkiismeretem sincs elkölteni az övékét, így viszont nincs program.

Nem is értem, hogy az ismerőseim hogyan tudnak elmenni ilyen helyre? Szülő finanszírozza nekik? Nálam ez nem menne.

Most nincs barátnőm, de nem hiszem, hogy szüleim örülnének, hogy a pénzükön én elmegyek wellnessezni pl.

Mit lehet tenni ilyenkor? Mert ugye a lányok örülnek az ilyen programoknak.

2016. jún. 30. 12:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hova jársz?

Amúgy meg itt a nyár, most tudnál dolgozni...

2016. jún. 30. 13:09
 22/29 anonim ***** válasza:

Nyáron is jársz egyetemre?

Mit tanulsz, h annyi időt igénybe vesz és nincs legalább 1 szabad napod sem, amikor betudnál menni valahová dolgozni? :)

2016. jún. 30. 13:29
 23/29 anonim ***** válasza:
Mint írtuk, nyár van. Gondolom az egyetemi vizsgaidőszaknak vége.. Nyugodtan elmehetnél dolgozni.
2016. jún. 30. 13:30
 24/29 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Én is egyetemre járok és a párom is oda járt. Mindketten idegennyelven tanuljuk (ő tanulta) a szakot (szlovákul), ő műszakit tanult én idegenforgalmit. Az ő szakja sem egyszerű, sőt, ráadásul, h nem az anyanyelvén tanulta, így még nehezebb... mégis volt neki is ideje munkát csinálni mellette és nekem is (bár az én szakom szerintem nem olyan nehéz az övéhez képest) és így eltudunk menni kirándulni. Minden csak akarat kérdése, bár ilyen hozzáállással nem szívesen terveznék veled jövőt, h mindenben a kifogásokat keresel, h miért nem tudsz. Az ember vagy akar, vagy nem... :)

2016. jún. 30. 13:34
 25/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk sajnálatos, h egyetemi hallgató vagy és ekkora a felfogásod... :) Már ne haragudj!
2016. jún. 30. 13:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Mit tanulsz, hova jársz? Öcsém sem diákmelózott egyetem mellett, csakhogy ő olyan helyre járt, hogy kettős jogállásúként már az egyetemi időszak is munkaviszonynak is számított, amire kapott fizetést is (nyilván kevesebbet, mint miután végzett, de volt jövedelme).

Én olyan helyre jártam főiskolára, hogy nyáron is voltak vizsgák, viszont mivel szellősebb volt az időbeosztás, így ettől függetlenül tudtam dolgozni. Nekem a szüleim nem örültek neki, hogy iskola mellett dolgozni kezdtem, rengeteg vitánk volt is emiatt, de így utólag visszatekintve úgy érzem, jól tettem, hogy ebben nem hallgattam rájuk.

2016. jún. 30. 13:52
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi pl úgy voltunk wellness hétvégén a barátommal, hogy ezt kaptam szülinapomra a szüleimtől. Tudták, hogy nem szeretek tárgyakat kapni, sokkal inkább valami élményt.

Amúgy sokszor négyesben járunk, mármint a szüleim, meg mi a párommal, pl most hétvégén voltunk Ferihegyen sétarepülésen meg reptérlátogatáson, stb.

Kisebb programokra meg úgy járunk, hogy az én részemet fizetem a saját megtakarított pénzemből (nyári munka maradéka, szülinapi nagyszülőktől kapott pénzek, félrerakott zsebpénz, stb stb), a barátom meg fizeti a sajátját a saját pénzéből.

2016. jún. 30. 14:07
 28/29 anonim ***** válasza:

Amíg tanultam és kevés volt a pénzem mert zsebpénzt nem kaptam, addig elvállaltam akár távmunkát is, amit otthonról lehetett amikor volt időm(adatrögzítés), eladtam a megunt cuccaimat, ruhákat, könyveket, korrepetáltam.

Párommal sokszor megyünk ingyenes napon pl múzeumba, ingyenes kiállításra, utcazene fesztiválok, piknikezni egyébként most is. Kisétálni a közeli rétre, erdőbe simán lehet.

Egyébként sokan kuponnal mennek wellnesselni, mi is így megyünk hogy féláras legyen. Külföldre is lehet úgy menni hogy ismerősnél alszanak, vonattal olcsón meg lehet úszni, 100Ftért is lehet last minute jegyet foglalni repülőre, mi is vettünk már 450Ftért annyi hogy nem egymás mellett hanem mögött ültünk! :)

2016. jún. 30. 15:06
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem akarsz elmenni dolgozni. Szüleid nem adnak pénzt. Akkor legalább adj fel egy lottót, hogy legalább esélyed legyen.
2016. jún. 30. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!