Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak párok, akik ide-meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak párok, akik ide-meg oda járnak kirándulni, nyyaralni, de én nem tehetem meg. Teendők?

Figyelt kérdés

Látom az ismerőseimet, hogy eljárnak programokra, wellnesezni, külföldre stb.

Mivel én még nem dolgozok, mivel tanulok, így nincs keresetem, szüleim meg elég kényesek a pénzre, így lelkiismeretem sincs elkölteni az övékét, így viszont nincs program.

Nem is értem, hogy az ismerőseim hogyan tudnak elmenni ilyen helyre? Szülő finanszírozza nekik? Nálam ez nem menne.

Most nincs barátnőm, de nem hiszem, hogy szüleim örülnének, hogy a pénzükön én elmegyek wellnessezni pl.

Mit lehet tenni ilyenkor? Mert ugye a lányok örülnek az ilyen programoknak.

2016. jún. 30. 12:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Ösztöndíjad van? Vagy vállalhaszt valamilyen dikákmunkát. Akár most nyáron is, amiből augusztusra kitermelhetsz nyaralásra valót. Szoktak lenni önszerveződő, önköltséges utak, kirándulások. Így, saját szervezésben lehet a legolcsóbban utazni, csak egy kis lelemény és utánajárás kell hozzá, ami manapság leginkább neten böngészést jelent.

Ha januárban elkezdesz félrerakni minden hónapban 20 000 Ft-ot a nyaralásra, az júniusra már 120 000 Ft-ot jelent. Ebből egy hosszú hétvégére akár egy welness-szállóba is el lehet menni, de szerényebben akár egy hetes nyaralás is kijön belőle. Youth hosteleket, diákszállásokat érdemes megnézni, hegyenként 20-30 EUR/éjszaka áron lehet lakni.

2016. jún. 30. 12:18
 12/29 anonim ***** válasza:
49%

Nem hallottál brigádról/diákmunkáról??? Hány éves vagy, ha megkérdezhetem?! :D :D :D

Brigád munka, amikor a tanulókat felveszik különböző helyekre dolgozni pl. kávézó, üzletekbe kirakodónak esetleg a pénztárba... Termálfürdőkben lehet pénztárosként dolgozni, vagy a medencetisztításokban segíteni... És ezért kapsz pénzt. Meg van, h mennyi az órabéred...

A nyelvet elmondom neked, h a legjobb ha magadtól tanulod, önerőből (bár függ a nyelv nehézségétől)... Interneten, beszélgetsz olyan emberekkel...

2016. jún. 30. 12:21
 13/29 A kérdező kommentje:

Jah, diákmunka :D Én csak simán diákmunkaként hallottam.

Önerőből, magamtól elkezdeni nem szeretnék, mert ha valami rosszul tanulok be, és úgy rögzül, nehéz javítani, a kiejtést magamtól nem tudom megtanulni, kell segítség.

20 ezret nem tudok félretenni.

VAn, hogy kapok ösztöndíjat, de van hogy nem, de az ösztöndíj az megy is el a lakbérre és/vagy rezsire.

2016. jún. 30. 12:23
 14/29 anonim ***** válasza:
Keserges helyett menj el akkor dolgozni.
2016. jún. 30. 12:26
 15/29 anonim ***** válasza:
Nyelvtanuláshoz esetleg próbáld ki ezt: [link]
2016. jún. 30. 12:27
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Szinonima :) Na mindegy

De arra még mindig nem válaszoltál, h miért nem mész el akkor diákmunkát végezni... :) Csak panaszkodsz, h így-úgy nem tudsz félretenni... Ha nincs miből, akkor nem is lehet. De ha elmész munkát keresni, akkor lesz is pénzed! Ennyire egyszerű a képlet... :)

2016. jún. 30. 12:27
 17/29 anonim ***** válasza:
Imádok ilyeneket, akik picsognak, h nincs pénzük stb. de a seggét otthon mereszti és meg se emeli, h munkát keressen... Ilyenkor elgondolkodok, h a jövőben mit vár az ilyen gondolkodású ember az élettől? Azt hiszi, h a pénz az egy fán terem meg?! Vagy... Komolyan, egyszerre elszomorító és rettentő, h ilyen van... :)
2016. jún. 30. 12:41
 18/29 anonim ***** válasza:

Nyár van, nyáron nem tanul az ember. Mi az istenért vagy otthon és nem dolgozol? De a picsogás az megy.

Én sem mindig dolgoztam egyetem mellett, de nyáron mindig! Aztán az egyetem vége felé már suli közben 24-32 órákat.

2016. jún. 30. 12:51
 19/29 anonim ***** válasza:

Menj el dolgozni. Nekem sem lenne pofám a szüleimtől pénzt kérni. Egy csomó mindent így is megkapok tőlük, mert a félmunkaidős fizetésemből azért nehezen oldanám meg a nagyobb felmerülő költségeket.

A kajámat, az utazásaimat, a programjaimat mindig én fizetem, és havi egy kis pénzt a házra költök meg félreteszem, hogy a jövőben legyen...

Részben a párom, részben az én keresetemből megyünk... Ő többet tesz hozzá, mivel már évek óta főállásban dolgozik, jóval több van neki. De amit tudok, én is beleteszem bőven...

Mi nem megyünk wellnessezni, inkább spórolunk a szálláson, hogy minél többet együtt lehessünk, minél több helyre elmehessünk.

A válasz a munka. Vagy kérsz a születésnapodra/ünnepekre utazást. De ugye az azért nem a legjobb. Szóval menj dolgozni, lesz kereseted, ergo lesz pénzed programokra. És tanulj rohadt jól, lesz ösztöndíjad.

2016. jún. 30. 13:02
 20/29 A kérdező kommentje:

Csak egyetem mellett nincs idő még elmenni dolgozni.

Most mindjárt kapom, hogy másnak is ment, de nem ugyanarra a szakra jártunk gondolom.

2016. jún. 30. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!