Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Sziasztok.
Na az a helyzet, hogy 3 éve vagyok párkapcsolatban és nagyon, de tényleg nagyon féltékeny a barátnőm. Gyakran hallgatom, hogy "megint azzal a k.rvával beszélgetsz" .. Pedig nem is beszélek senkivel aki lány lenne. Egyszer volt, hogy dumáltam egy csajjal, de már azelőtt is féltékeny volt. Azt viszont leszögezném, hogy soha nem csaltam meg. 😊Szerintem minden lányra féltékeny.😄😄 Nagyon szeretem, de ez tényleg bosszant.
Miért vagytok ilyenek kedves lányok?
Lehet valamit kezdeni ezzel a dologgal? Néha annyira felhúz ezzel, hogy a sz.xtől is elmegy a kedvem és inkább elalszom.
20/F
Miért ilyenek a lányok? A legtöbb lány ilyen.
Miért vagytok ilyenek kedves lányok? Nem vagyok ilyen. De sok minden állhat a háttérben ha valaki ilyen, pl. önbizalomhiány.
Lehet valamit kezdeni ezzel a dologgal? Beszélni kell vele, de az nálatok nem működött, lehet nem a megfelelő dolgokat mondtad.
Bírom az ilyen válaszokat. Ezen az oldalon amúgy is rengeteg a rohadtul értelmes ember. Az egyik leszűri mennyi a másik intelligenciáját, amaz a hangulat jelekkel jön. Tényleg tehát akkor te sem használsz biztosan hangulatjeleket. 😂 Tessék be is kaphatod az egészet. 😁😁 Nem mintha ezeknek minimális köze is lenne a kérdéshez.
Nem tudom, hogy egy olyan egyszerű kérdésre ami igazából szinte hétköznapi valamelyik fél számáról miért nem lehet egy egyszerű és normális választ adni. Mert azt ne mondja már senki, hogy soha egy kapcsolatában sem volt féltékenység. Vagy ha volt akkor dobta is a párját az akinek nem tetszett, hogy féltékenykedik?
Gondolom itt aztán meg főleg mindenki annyira nagy p.navadász, hogy hetente más nővel van. Az ilyen semmitmondó szar válaszaitokkal olyanok vagytok mint akik felteszik a "szerintetek a 13-14centis p.nisz jó méret? Tudok küldeni képet. 16/F" kérdezők. Közben meg az oldalon 80%-ban 40 éves hokis palik vannak.. Én vagyok a hülye, hogy feltettem a kérdést esküszöm. 😂😂😂😂 ennyi ny.morultat egyrakáson.
Tisztelet a kivételnek és annak a kb 2 embernek aki normális választ adott. ✌ "emoji" 😁😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!