Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Na az a helyzet, hogy 3 éve vagyok párkapcsolatban és nagyon, de tényleg nagyon féltékeny a barátnőm. Gyakran hallgatom, hogy "megint azzal a k.rvával beszélgetsz" .. Pedig nem is beszélek senkivel aki lány lenne. Egyszer volt, hogy dumáltam egy csajjal, de már azelőtt is féltékeny volt. Azt viszont leszögezném, hogy soha nem csaltam meg. 😊Szerintem minden lányra féltékeny.😄😄 Nagyon szeretem, de ez tényleg bosszant.

Miért vagytok ilyenek kedves lányok?

Lehet valamit kezdeni ezzel a dologgal? Néha annyira felhúz ezzel, hogy a sz.xtől is elmegy a kedvem és inkább elalszom.

20/F

2016. jún. 30. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
nem a lányok ilyenek hanem a te bnőd ilyen, mertnegy hülye p*csa aki önbizalomhiányos és rajtad vezeti le.. nekemis volt ilyen..gameltem és rámvetődött h mit képzelek magamról, kire gondolok éppen, biztos csalom mentálisan.. már nem vagyunk együtt..
2016. jún. 30. 11:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Tök jó tehát ezzel tényleg segítettél abban, hogy ezen a dolgok miképpen lehetne változtatni. Egyébként ismeretlenül nem hülye p.csázunk le senkit pláne nem valaki barátnőjét mert amúgy most szívesen orrbab.sztalak volna. 😁
2016. jún. 30. 11:59
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért vagy még egy ilyen féltékeny, hisztis 3,14csával?
2016. jún. 30. 12:05
 4/14 A kérdező kommentje:
Miért is kérdeztem én itt ezt meg nagy reményekkel 😂😥😥😥😥😥
2016. jún. 30. 12:06
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit nyersen fogalmaztak de attól még igaz. Mégis milyen választ vártál? A barátnőd nem normális. Megszoksz vagy megszöksz. Nem minden lány ilyen tehát eleve hülye kérdést tettél fel.
2016. jún. 30. 12:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg önbizalomhiányos és/vagy birtokolni akar. A megoldás pedig az, hogy leülsz vele beszélgetni, közösen kiderítitek a probléma gyökereit és megoldjátok. Erről (is) szól egy párkapcsolat.
2016. jún. 30. 12:16
 7/14 anonim ***** válasza:
61%

A válaszaid alapján nem is akarsz változtatni a helyzeten. Tudni meg nem tudnál, mert ahhoz valami több kellene. Egy kis intelligencia például, mert látszik, hogy annak híján vagy.

Az nem normális, ha egy lány így viselkedik egy párkapcsolatban. Önbizalomhiányos és ezzel téged ostromol. Ha nem éred fel ésszel, hogy ezt vele kéne megbeszélned, akkor az a te hibád. Mondd meg neki, hogy szereted, és az, hogy más lánnyal beszélsz, nem feltétlen jelenti, hogy meg is dugod. Le kell ülni, mint két felnőtt ember és beszélgetni. Néma gyereknek, tudod az anyja sem érti a szavát.

És igen, ne is haragudj, de tipikusan hülye p.csa módjára viselkedik a leányzó, ha úgy csinál, ahogyan azt te meséled.

Ha a beszélgetés nem megy, akkor meg dobbantani kell, mert hosszú távon egy ilyen "kapcsolat" leöl.

2016. jún. 30. 12:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Drágám 3 éve szerintetek egyetlen egyszer sem próbáltam megbeszélni vele? Hiába való volt, de nem akarok "dobbantani" mert szeretem. 👏
2016. jún. 30. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor maradj vele és viseld a hülyeségeit. Ennyi.
2016. jún. 30. 12:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés?
2016. jún. 30. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!