Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Sziasztok.
Na az a helyzet, hogy 3 éve vagyok párkapcsolatban és nagyon, de tényleg nagyon féltékeny a barátnőm. Gyakran hallgatom, hogy "megint azzal a k.rvával beszélgetsz" .. Pedig nem is beszélek senkivel aki lány lenne. Egyszer volt, hogy dumáltam egy csajjal, de már azelőtt is féltékeny volt. Azt viszont leszögezném, hogy soha nem csaltam meg. 😊Szerintem minden lányra féltékeny.😄😄 Nagyon szeretem, de ez tényleg bosszant.
Miért vagytok ilyenek kedves lányok?
Lehet valamit kezdeni ezzel a dologgal? Néha annyira felhúz ezzel, hogy a sz.xtől is elmegy a kedvem és inkább elalszom.
20/F
A válaszaid alapján nem is akarsz változtatni a helyzeten. Tudni meg nem tudnál, mert ahhoz valami több kellene. Egy kis intelligencia például, mert látszik, hogy annak híján vagy.
Az nem normális, ha egy lány így viselkedik egy párkapcsolatban. Önbizalomhiányos és ezzel téged ostromol. Ha nem éred fel ésszel, hogy ezt vele kéne megbeszélned, akkor az a te hibád. Mondd meg neki, hogy szereted, és az, hogy más lánnyal beszélsz, nem feltétlen jelenti, hogy meg is dugod. Le kell ülni, mint két felnőtt ember és beszélgetni. Néma gyereknek, tudod az anyja sem érti a szavát.
És igen, ne is haragudj, de tipikusan hülye p.csa módjára viselkedik a leányzó, ha úgy csinál, ahogyan azt te meséled.
Ha a beszélgetés nem megy, akkor meg dobbantani kell, mert hosszú távon egy ilyen "kapcsolat" leöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!