Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapuzárási pánik megoldása?
11/28 Miki09 válasza:
LoL, nem értem miért tepersz utána. 1 fiatal feszes popsijú 25 éves miért nem jó? :D
2016. jún. 27. 16:04
12/28 anonim válasza:
előbb-utóbb az a 25 éves feszes popsijú is megöregszik! ;)
2016. jún. 27. 17:15
Az én páromra 33 évesen jött rá, beújított egy egyetemista srácot, aztán még egyet, a kettő nem tartott 1 évig, most meg egyedül van.
Igazán elmondhatná valaki, hogy miért volt ez a jobb választás, két ember életét szúrta el, egy pár hónap "húú, megint olyan mint az egyetemen" buliért
2016. jún. 27. 18:02
2016. jún. 27. 18:12
15/28 A kérdező kommentje:
Beszéltünk, aztán 3 szatyor cuccal hazajött a gyerekekkel együtt. A többi még anyósnál. Este elmentünk sétálni. eddig jól alakul. Csak nehogy túlzottan megalázkodjak.
3-mas vagyok, hogy kik es miert huztak le igy a valaszom, nem tudom es nem is ertem.
Szerintem sokkal erosebb kotodes a szeretet, masik iranti oriasi tisztelet, ami az egyutt toltott evek soran alakul ki, mint az ujdonsag varazsa miatt
2016. jún. 27. 21:14
(Elozo vagyok bocsanat, veletlenul elkuldtem...)
.....mint az ujdonsag es valtozatossag varazsa miatti izgalom...
2016. jún. 27. 21:15
Rühellem ezt mondani, de keressetek fel egy párterapeutát. Súlyos hormonális folyamatok zajlanak most benne, aki nincs benne, vagy nem élt át hasonlót (esetleg nem ez a szakterülete), az nem érezheti át, csak annyit lát az egészből, hogy megbolondult. Az észérvek ilyenkor nem hatnak, érzelmek nem játszanak, kiesik minden, amivel hatni tudnál rá. A párterapeután kívül talán az idő az, ami segíthet. Ha adsz neki helyet magad mellett (még ha néha kifelé is kacsingat) amíg lecseng nála ez a fél-másfél év, ó eséllyel ő maga jön rá, hogy őrültség lenne a részéről felrúgni mindent.
2016. jún. 27. 22:24
19/28 A kérdező kommentje:
Igyekszem a megoldást keresni. Az a harmadik talán csak egy barát,akivel csak beszélgettek. Megkereshetném, de indulattal most rontanám a helyzetet.Ha kérdezném,azt mond amit akar.
Ne indulatoskodj, nem megalázkodás. Ha helyrejön a házasságotok, nagyon hálásak lesztek mindazért, amire most képes vagy. A célra koncentrálj.
Hajrá!
2016. jún. 28. 07:57
Kapcsolódó kérdések: