Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 4 évvel fiatalabb fiúba, és ő sem közömbös irántam! Lehet valami jövője ennek a kapcsolatnak? Vagy nagyon gáz ez a korkülönbség? 19/L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 20:28
11/14 anonim válasza:
Hát a srácból tuti nagy ászt faragnál emiatt :D Mekkora lehet már h 15 éves kölyök fejjel egy 19 éves barátnőd van :)
12/14 anonim válasza:
szntem anynira nem vészes bár abban igaza van egyik váalszolónak hoyg egy 15 éves pasi nem oylan mint mondjuk egy 20... de én is most egy 16 éves csávóval kavargatok kicsit, d eközben meg mással akarok járni de nem tuok neki ellenállni:D
13/14 anonim válasza:
Jajj! Megint ideszabadult az összes tudatlan! Először is ez semmiképp sem pedofília! :S
A kérdezőnek:
Nem értem fennakadásod okát! Mit számít ha 15 éves?? 14 től már ivarérett és törvényesen legális is, pontosan azért mert ilyen korban már el tudják dönteni hogy mit akarnak.
Ne foglalkozz a korkülönbséggel! Kit érdekel hogy hány év van köztetek, lehet hogy érettebb mint te. Nehogy már mások véleménye alapján tarts meg vagy dobj valakit! Én a srác helyében megsértődnék ezen!
Simán működhet, de ha esetleg nem, akkor is ez egy nagyon szép élmény lehet mindkettőtöknek! Ne legyél már ennyire láma!
14/14 anonim válasza:
oké, de mi van akkor, ha csak 13 éves, én meg 16? merthogy azt írtátok, hogy 14 fölött oké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!