Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy elvárás lenne az az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás lenne az az új páromtól hogy tisztálkodjon?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a pasimmal. Az a probléma hogy sose fürdik nem moss fogat stb. Ilyen melegben is itt bűzölög mellettem.

Mondtam neki hogy fürödjön. Erre teljesen kiakadt hogy túl nagy igényeim vannak és ha nem tetszik akkor menjek ilyen metroszexuális díszpintyhez aki majd megcsal. Valóban elhagyni nem akarom mert végre találtam egy normális pasit aki nem csak szexet akar

2016. jún. 25. 23:57
1 2 3 4
 31/40 Költőnő? ***** válasza:
100%
Igazi főnyeremény a leírtak alapján. Itt is megmutatkozik, hogy mkinek máshol kezdődik a normális. Van akinek az is elég ha egy igénytelen disznó ne lépjen le egy kufirc után, nem baj, ha alázza a másikat, nem baj, ha önző vagy gyerekes; az már normális.
2016. jún. 26. 09:50
 32/40 anonim ***** válasza:
Miért nem rúgod ki? Neked jó egy ilyen kapcsolatban?
2016. jún. 26. 10:17
 33/40 anonim ***** válasza:
Ugyanaz jutott eszembe mint #32-nek. Annyira fontos, hogy legyen pasid, hogy inkább szagolod őt, mint egyedül legyél? Mindenre van válaszod, csak mindenre ugyanaz - a normális pasik foglaltak, a többi meg csak szexet akar. Megértem, hogy sokat csalódtál, de szerintem ez nem jó hozzáállás. Lehet jót tenne neked egy kis szingliség, reflektálni a korábbi kapcsolataidra, és kitalálni, hogy mik is az elvárásaid. Gyűjts egy kis önbizalmat, döntsd el, hogy mire van szükséged egy kapcsolatban, és biztos fogsz találni megfelelő normális, nem kihasználós, nem büdös pasit.
2016. jún. 26. 10:39
 34/40 A kérdező kommentje:
Nincsen tökéletes ember mindenkinek vannak hibái......
2016. jún. 26. 10:45
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak hibái ez igaz, de az igénytelenség az más.
2016. jún. 26. 10:57
 36/40 anonim ***** válasza:
Nincs tökéletes ember, hogyne, te is igénytelen vagy, ha egy igénytelen társ megfelel neked. Én nem tudnék együtt lenni olyannal, akitől undorodok. Figyelj, ha majd gyereketek lesz, és a gyerek elhúzódik és őszintén kimondja, hogy azért nem szeret az apja közelében lenni, mert büdös, az nem lesz ciki? Nem kell piperkőcnek lenni és minden nap rongyosra áztatni magát, de mi az, hogy nem mos fogat? Saját magával szúr ki. Legalább egy szagtalanító "cicamosdást" beiktathatna ő is, ha nem izzad annyira, van, amikor ennyi is elég.
2016. jún. 26. 11:04
 37/40 Bence_ ***** válasza:
100%

Igazolást keresel arra, hogy miért jó egy olyan emberrel együtt lenni aki csak magával foglalkozik.

Sokat elmondták, hogy ilyen emberrel rossz élni.

Döntsd el. Neked jó? Akkor örülj neki. Ha nem akkor változtass

2016. jún. 26. 12:46
 38/40 anonim ***** válasza:

vegyétek már észre, hogy csak szórakozik a hülyéje

senki nem fog együtt lakni egy bűzmajommal

2016. jún. 26. 13:28
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tévedsz 38-as ismerek olyan lányt aki -tök igényes és igénytelen pasival van, szóval nem biztos hogy troll....
2016. jún. 26. 13:41
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor mégis mit vársz kérdező? Elmondtad a hibáját, a hozzászólok egyetértettek veled, te meg azóta véded.

Megváltozni nem fog, szakítani nem akarsz, akkor főlj a saját levedben!

2016. jún. 26. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!