Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna benneteket, ha a kiszemelt nonek elotted afrikai baratja volt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 18:36
1 2 3 4 5
 21/45 Titusztitusz ***** válasza:
9%
Válaszoltam a kérdésre és nem személyeskedtem...Csak leírtam egy TÉNYT...De nemis fárasztom itt magam tovább, sok sikert a barátnődhöz, legyél büszke rá, aztán ennyi a részemröl...További szépeket...
2016. jún. 26. 19:58
 22/45 A kérdező kommentje:

Nem vagyok pasi....kezdjuk ott.

Folytassuk annal, hogy a miertre nem valaszoltal. Azert, mert mas a bore szine? Attol meg lehet intelligens, kemenyen dolgozo, jol kereso, ertelmes ember. Lehet, hogy a laba nyomaba nem ersz. Mindegy is. Leirtad, hogy te nem kezdenel olyan novel, aki elotted egy feketevel volt. Koszi a valaszod. Szerencsere azert vannak nyitottabb gondolkodasu ferfiak is.:)

2016. jún. 26. 23:32
 23/45 anonim ***** válasza:
Miért írtad ki a kérdést, ha csak egyféle választ fogadsz el, és lehurrogod, aki mást ír?
2016. jún. 27. 07:41
 24/45 A kérdező kommentje:
Nem hurrogtam le, nem en kezdtem majmozni es sertegetni a masikat. Erdekelt volna, hogy mi ez az utalat az ismeretlen iranyaba
2016. jún. 28. 07:40
 25/45 anonim ***** válasza:
14%
Mondj egy néger tudóst! Mondj valamit, amit néger talált fel! Mondj egy néger többségű országot, ami gazdag és biztonságos!
2016. jún. 28. 08:19
 26/45 A kérdező kommentje:

Hidd el, hogy nagyon találékonyak eszközök hiánya miatt.

Csak egy példa miatt kérdem. Te hogyan bikáznál be egy autót kábel nélkül?

2016. jún. 28. 17:39
 27/45 anonim ***** válasza:

A primitív népek persze, hogy rákényszerülnek az ilyen fajta "találékonyságra". Nem erre gondoltam, hanem amihez intelligencia kell. Ha már itt tartunk, ez a térkép magáért beszél:

[link]

2016. jún. 28. 17:52
 28/45 A kérdező kommentje:

[link]

Illetve Gabon.

2016. jún. 28. 17:52
 29/45 A kérdező kommentje:
Megint nem kaptam választ a kérdésemre....
2016. jún. 28. 17:53
 30/45 A kérdező kommentje:
Ja, aztán mégis milyen sokan mennyire korlátoltak a magas IQ-jú országokban. Úgyhogy az IQ marhára nem jelent semmit.
2016. jún. 28. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!