Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szerintetek belefér mégegys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek belefér mégegyszer kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A párommal 1 éve vagyunk együtt. A facebookjába belépve lattam ahogy egy pasival találkozott . Számon kertem de nem mondtam hogy honnan tudom . A pasival akivel találkozott mar lefeküdtel többször régebben egyutt is voltak . Nekem nem mondta , hogy találkoznak, de azt mondta hogy mondta volna, csak nem vártam meg hogy szóljon . Azota kitörölte a beszélgetést, azt mondta hogy az egyik barátnője szervezte meg a találkozót stb stb . Nem akarja megmondani az igazat . Most meg ő van meg sértődve hogy nem hiszek neki ..

Többször hazudott mar ilyen olyan dolgokban . Ti mit tennétek ??

2016. jún. 24. 15:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ha te elnézed akkor meg is érdemled. az ilyent ki kell tenni. h te jössz ki hibásnak? érzelmileg zsarol.
2016. jún. 24. 16:07
 12/17 A kérdező kommentje:
A legjobban tényleg az esik rosszul hogy en vagyok a hibás mert megnéztem a levelezést .. Mindig ez van
2016. jún. 24. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Légy férfi és szakíts! Már boccs h ezt kell mondjam de a párod egy jó nagy k.
2016. jún. 24. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
ilyen lányokat nem nehéz felszedni de amíg sokaknál a mennyiség számít és leszólják a kis referenciával rendelkezőket addig nincs miről beszélni mert fölösleges
2016. jún. 24. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hallod... hagyd ezt a girlt... :(
2016. jún. 24. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egy igazi Sfej vagyok azokkal, akik át akarnak ejteni.

Nálunk SMSek voltak.

Először én is szóvá tettem (egy helyen dolgoztunk a csajjal).

Persze tagadta. Utána a tali reggelén a legcukibb mosollyal előadtam, hogy én pont másik városba megyek barátnőmhöz, este érek haza. Olyan aranyos volt, még a buszra is felkísért. Én meg leszálltam a következő utcában XD. Szépen hazamentem, betettem egy filmet. Tippelj, ki akart dugogatni az ágyamban.

Volt ám sírás-rívás.

25N

2016. jún. 24. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
85%
Rakd ki a cuccait azzal a felajánlással, hogy szervezzen akkor már új lakhelyet is az állítólagos barátnője. Nem kérdés, hol kötne ki: a kis kúrópajtásánál.
2016. jún. 24. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!