Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így oké? Én kicsit harakszok, de nem akarok hisztizni.
Figyelt kérdés
Ma este 10 körül érek haza Budapestől Debrecenbe, szinte két hete nem találkoztam a barátommal. Holnap jön hozzám, a szombatot is együtt töltjük. Ez így oké? Csak nem étem miért nem jön már ma este...vagyis én már várom, hogy lássam, de szerinte későn érkezek...2016. jún. 23. 08:42
11/16 A kérdező kommentje:
23.
2016. jún. 23. 10:03
12/16 anonim válasza:
Én nem akadnék ki és nem is hisztiznék. És végképp nem szakítanék. Rosszul esne, de ekkora táv után én fáradt lennék még ha IC-vel is utaznék, főleg, hogy későn érsz haza, feltételezem sok csomaggal, ha albérletből/kollégiumból mész. Pihenj te is egy picit, nézz meg egy jó filmet, amit ő biztos nem akarna látni, aztán másnap frissen tudtok találkozni. Szerintem ne gondold túl
13/16 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg úgy érzem, hogy kicsit túlgondolom... Én is így terveztem, ahogy leírtad, igaz lesz a fáradtság, meg a sok csomag... Csak hát rosszul esik. :(
2016. jún. 23. 10:11
14/16 anonim válasza:
Hát megértem, h rosszul esik, 23 évesek vagytok, nem 16. Mi ha hosszabb ideig nem találkoztunk és éjfél előtt ért be a vonatom, akkor is kijött elém....
Nálunk nem volt soha ilyen,d e biztos nekem is rosszul esne.
Nem, nem szakítanék, de szombaton kipuhatolással kezdeném, hogy milyen volt a tegnap, meddig dolgoztál, este mit csináltál... stb... a válaszok alapján eldönteném, h fejére olvassam-e vagy sem.
Más: nem tudom, a bizalom nálatok mennyire működik..
15/16 anonim válasza:
Nem kell kiakadni rajta, de ha debreceni lennék, biztos várnálak. Vonatnál, busznál, akárminél. Nekem ez valamiért, természetes lenne.
16/16 anonim válasza:
Igen, jól fogalmaztál előző: valahogy természetesnek kellene lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!