Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék "megszabadulni"tőle? Bővebben lent!
hát igen abban egyet értek veled hogy ilyen fiatalon még ne kösd le magad. most élsz csak igazán. viszont minél előbb kéne felhoznod a szünet dolgot, mert később sokkal nehezebb lesz. próbáld neki elmagyarázni, hogy szereted, de muszáj élned, mert később nem biztos hogy lesz rá alkalmad.és hogy neki is jót tenne, ha másokkal is lenne.. vagy éljetek nyitott kapcsolatban :DD
16/L
Mondd el neki amit ide leírtál, de utána ne csodálkozz. Ha valóban minden jó, akkor miért akarsz "megszabadulni" tőle? Inkább örülj neki, hogy van barátnőd. Ha ezt beadagolod neki, remélem többet nem fogod viszontlátni, de még előtte egy nagy pofont megérdemelnél tőle.
üdv
Ember te egy gyökér vagy. Szakítsál vele akkor ha ilyen vagy... mégis mit gondolsz?,a csajod majd azt mondja hogy : "jó akkor 1 év szünet, addig csalj meg annyi emberrel amennyivel tudsz." vagy esetleg ha a csajod vetné fel ezt az ötletet akkor az neked hogy esne? majd átmegy rajta mindenki és egy év után újra összejösztök és éltek tovább boldogan? Na kb ő is így érezné mint most te. Szánalmas vagy!.
Ja és terhes!
teljesen érthető szerintem a korod miatt, ahogy gondolkozol
és hidd el, a barátnőd is ezt fogja érezni, ha egyszercsak megtetszik neki egy másik srác, és nem érti majd miért
Ő nem "almakompót", nem teheted el, hogy majd előveszem jövöre ha kell.. érző ember, ne csináld ezt vele. Ha ott akarod hagyni, hagyd ott de végleg.
Nem tudod értékelni hogy egy lány 3 éve kitart melletted és szeret. Manapság egyre ritkább az ilyen. Sajnállak...
Hát lehet h nem vok még 20 évesen, de az már nekem is kiadja h ezt nem csinálhatod.
egyszerűen és gyermeknyelven megfogalmazva:
2 lehetőséged van: az első h szereted és nem vágysz többet másra és vele maradsz,
a második h véget vetsz a kapcsolatotoknak, de akkor ne várd tőle h ha letelt az a hosszabb szünet akkor visszavegyen
el kéne döntened mit is akarsz(mondjuk a csaj helyében ha tudnám mik járnak a fejedben, rögtön szakítanék)
Meg tudom érteni a gondod. Üljetek le, beszéld meg vele, ne veszítsd el a fejed véletlenül sem, hanem rágd a szájába, hogy neked nagyobb tér kell. Folyamatosan biztosítsd arról, hogy nem akarod otthagyni, szereted, sötöbö, sötöbö, csak adjon neked lélegzetvételnyi térnél többet. Szép dolog a 3 év, de most még talán kicsit korai. 20 évesen szerintem (ha van barátnőd, ha nincs) még élni kellene, szórakozni, és egyebek, mert később, ha házasság, gyerek és egyebek kerülnek szóba vagy tettre, akkor már nincs rá alkalmad a felelősségek miatt. Most pedig még csak vele kellene megértetned, hogy élni szeretnél. Nekem is volt hasonló problémám a barátommal, de mostanra megértette, hogy nem kérek tőle többet, mint amit én is "megengedek" neki.
De ez a hosszabb szünet elég gáz, én biztosan nem mennék bele. Hisz tudod, a női büszkeség...
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!