Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat mennyire müködhet?
Másfél éve vagyunk együtt .
Abbol 6 honapot éltümk együtt aztàn el költöztem az anya miatt mert ki birhatattlan volt..
Sajnos az anyagiakal is problemank van s nemtudunk meg egybe költözni . ö nem tud ide jöni lakni szüleimhez mert kis falun élünk es itt nincs munka lehetoseg.
Probal ott munkat keresni de meg nem talalt ugye ahol ö van az vàros .
5 honapja vagyunk külön már.
150 km a távolság.
Beszélni beszélünk facebookon de már nem nagyon.
2 hete nem láttunk egymást,és ugy érzem mintha már nem szeretne, ö azt monja hogy szeret és hogy esze ágában sincs hogy megcsaljon.
Szerintetek?
(Bocs helyes irasi hibakert telorol irok )
En elhiszem, hogy valakinek müködhet, de szemelyes tapasztalataim sajnos nem ezt igazoljak.
Nem is annyira a tavolsag a gond, hanem, hogy nagyon keves az együtt töltött idö, külön-külön teljesen mas elmenyeitek vannak a mindennapokban, nem vagytok közvetlen reszei egymas hetköznapjainak. Ami viszont nalam mindig a kapcsolat kudarcahoz vezetett, hogy az aprocska repedeseket a parkapcsolatunkban nem tudtuk orvosolni. Amikor vegre talalkoztunk, egyikönk sem a problemakkal kivant foglalkozni, igy vegül a repedesekböl töresvonalak lettek, mig vegül össze nem dölt az egesz...
Nálunk is működik tökéletesen, több, mint fél éve vagyunk együtt a párommal. :)) Tudom, hogy ez nem sok idő, és még bármi megtörténhet, de bízunk egymásban, szeretjük egymást úgy igazán, és ez a legfontosabb. Enélkül szerintem nem működhet a dolog.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!