Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg gáz dolog? Ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg gáz dolog? Ezért nem menni? Ti mit gondoltok? Évente 1-2 ilyen beleférne nektek a másik kedvéért?

Figyelt kérdés

A barátommal sokszor voltunk moziban már, de vígjátékot/romantikus filmet sose néztünk meg, csak akciót vagy thrillert. Amikor ez feltűnt megkérdeztem hogy elmegyünk-e arra az adott filmre, ekkor mondta hogy azért nem akar moziban vígjátékot megnézni mert mi van ha csak ő nevet vagy hangosan nevet, milyen ciki, ezért kijelentette hogy vígjátékra nem megyünk el! Akció, thriller igen, azokra rendszeresen járunk is ha jön valami új és érdekes, de a romantikus filmet pedig pénzkidobásnak tartja... Nem értem és őszintén elég rosszul esik, hisz a mozinak van egy hangulata pl romantikus filmnél, de évente 1-2 ilyen ha van összesen, nagy áldozat lenne 1 max 2 ilyen filmet megnézni a másik kedvéért?

Ráadásul én amúgy mindent megnézek vele, ami még kicsit távolabb áll tőlem, néztünk már olyat aminél megijedtem és egy nem hangos de csendben hallható nyekkenés elhagyta a számat, de nem mondtam hogy emiatt többé nem megyek, sötétbe senki se látta hogy én voltam, ha meg igen akkor mi van?! Ember vagyok és reakció, szerintem aki moziba megy tudja hogy mások is vannak...

Egy-egy alkalommal mondtam talán nemet mert nem tetszett egyáltalán a bemutató alapján vagy később inkább mert épp nem volt kedvem tényleg pont olyankor akart menni amikor megvolt a vérzésem és örülök ha nem kell ülnöm.

2016. jún. 21. 22:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Megértem a problémádat. Hiába írja itt valaki, én nem egyedül vagy (csak) barátnőkkel akarok moziba menni hanem a párommal. A pasid egy idióta. Én is mindent megnézek vele, és ő is megnézi velem a romantikus filmeket. Szerintem ez így normális. Én nem érzem megterhelőnek.
2016. jún. 22. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!