Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért k*vázik? Miért csal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért k*vázik? Miért csal meg? És akkor miért van velem? (Kifejtés bőven lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég nagy problémám van...1 éve vagyunk együtt a párommal aki most lesz 30 éves, és ugyan nem beszélünk túl sokat a jövőről, de nagyon családbarát emberként ismertem meg (én jóval fiatalabb vagyok nála, a 20-as éveim elején) imádja a gyerekeket, és 3 hónap után, de otthon is bemutatott mindenkinek, és mindenki azt gondolja róla, hogy ő lesz egyszer a legjobb apuka a világon. A szex is jó, bár sokat vitázunk, de egyáltalán nem nagy dolgokon...Néhány hete tudok róla (megtudtam jelszavakat) hogy k*váknak (ráadásul kb 30-as éveik végén járó, 40-es nőknek) irogat...akkor egyszer lebuktattam, letörölte magát az oldalról és esküdött hogy nem csalt meg.De megint új oldalakon is megtaláltam. Mi a baj velem??? Lehet hogy ha leadnék pár kg-t (nem vagyok a legjobb formámban de nem vagyok 80 kg-s, sőt még 70 sem, csak nem vagyok a toppon épp) akkor befejezné ezt? Vagy ha kevesebb lenne a vita??? Vagy...???? Szeretem és nem tudom mi tévő legyek! Lehet olyan férfit találni aki nem csal meg és mondjuk nem is iszik? (Rossz tapasztalataim voltak, bár még nincs sok, hiszen fiatal vagyok, de ezek annál rosszabbak...) Segítsetek...félek hogy nem tudom ott hagyni őt. Ti mit lépnétek?
2016. jún. 21. 11:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Egyszerű: téged szeret.
2016. jún. 21. 18:36
 32/36 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ezt kifejtenéd, hogy értetted?
2016. jún. 21. 18:51
 33/36 anonim ***** válasza:
30-as tényleg sok olyan ismerősöd van akikre 37-38 évesen talált rá a szerelem?? Ez bíztató igazán.
2016. jún. 21. 19:45
 34/36 anonim ***** válasza:

"Miért k*vázik? Miért csal meg? És akkor miért van velem?"

Merthogy téged szeret, na. Hogy macsóságból, egóból, kielégítetlenségből, franctuggyamiből k.-zik, arra csak tippelni lehet, de egy biztos: veled van.

Tehát téged szeret.

2016. jún. 22. 10:45
 35/36 anonim ***** válasza:

34es, ne légy már idióta :D

szerinted akik együtt vannak, azok mind szeretik egymást?

véletlenül sem azért alázza meg a Kérdezőt a pasija,mert nem tiszteli, nem szereti, csak kényelmes neki így kapcsolatban, hogy a naiv csaj mindent hagy neki, hanem mert szereti.... :D

2016. jún. 24. 12:17
 36/36 anonim ***** válasza:

Uccsó.

Azt te honnan veszed, hogy megalázza?

2016. jún. 24. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!