Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az pasim exe nem képes megemészteni hogy szakitott vele a pasim, mit tegyünk? (bővebben lent)
2hete megismertem valakit.a srac egyutt elt a bnojevel.mondam neki hogy en ezt igy nem csinalm ha tenyleg gondok vannak koztuk tegye rendbe a kapcsolatukat zarja le es utana elkezdetunk ismerkedni.le is zarta a dolgot.elkoltozott tole.még a cuccai vannak a csajnal de azt most a heten hozza majd el.tegnap a srac bejelolt facen.ra 2percre bejelolt az exe is engem es irt a sracnak h ha velem ismerkedik akkor feltse a cuccait mert kidobja oket a kukaba.irogat pasimnak.konyorog neki.oda megy a munkahelye ele es ordibal sir es konyorog.pasim meg mondja neki h hagyja beken.szalljon le rola.az h szetmentek csak a csaj hibajabol van es ezt tudja o is
Konyorog még egy eselyert pasim meg már ugy beszel vele mint a kutyaval es még abbol se ert
.nagyon beteg ez a lany es nem tudom mit lehetne vele kezdeni.mar mindenki beszelt vele h hagyja abba de semmibol nem ert...
Már nem azért, de miért támadja mindenki a kérdezőt? Sokan pattognak, hogy nem kéne belemenni megcsalásba, hanem tisztességesen játszani. A kérdező így próbált tenni. Azután ismerkedett, hogy a srác otthagyta a (most már volt)nőjét. Ezek után lehet kicsit visszás lenne, ha csak egy random srácnak hívná, akivel randizgatnak, mert elég meredek kezdés. Nem hiszem, hogy azon kéne lovagolni, hogy milyen szavakat használt a srác leírásához.
Aki szerint az ex viselkedése normális, mert jajj, szerette a srácot, képzelje el fordított nemekkel, és úgy, hogy a csaj ír ide. "Volt pasim a munkahelyem előtt vár, ordibál, fenyegetőzik, nem képes felfogni, hogy szakítottam vele, mit tegyek?" Máris másképp hangzik, pedig ugyanarról van szó. És igen, nő vagyok, voltam már nagyon szerelmes, és hagytak el úgy, de sose viselkedtem így. Talán még 1 alkalommal próbáltam volna beszélni, hogy akkor ez most tényleg ennyi, majd békén hagytam az illetőt. De így utólag azokat a beszélgetéseket is sajnálom, mert úgy érzem, csak magamat aláztam meg vele. Azok a nők, akik visítoznak, csapkodnak, fenyegetőznek, nem értik, hogy mennyire elmebeteg módon viselkednek és magukat gyalázzák meg? Mert ha nem, akkor orvosra van szükségük, viccen kívül.
Ellenben annyiból igazuk van kérdező, hogy ez nem a te dolgod, nem voltál része a kapcsolatuknak, és csak tovább kelted a feszkót, ha beleavatkozol. A srác próbálja kicsit erélyesebben rendezni a dolgot az exével. Ha nem megy, akkor lehet szólni a csaj családjának (nem te, hanem a srác), hogy mi a helyzet, és ha tovább durvulna a helyzet, akkor rendőrséghez kell fordulni, mert ez zaklatás. De tekintve, hogy egy nőről van szó, nem sok mindent fognak tenni. Ellenben volt olyan ismerősöm, akinek ki kellett hívnia őket, mert a csaj, akivel szakított a radiátorcsőbe kapaszkodott, hogy ő nem hagyja el a lakást, aztán késsel kezdett fenyegetőzni, hogy megöli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!