Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek annak érdekében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek annak érdekében, hogy a párotok megbízzon bennetek?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban a párom végleg elvesztette a bizalmát felettem.

Ugyanis az exemre féltékeny, mikor igazán olyan nyomós okot nem adtam neki, hogy az legyen. Tényleg nagyon szeretem, sose mennék vissza hozzá, de ő ezt nem érti meg.

Először üzenet félreértése a részéről, mikor megkeresett az exem,hogy küldjek egy képet neki, utána egy kicsit még beszélgettünk,akkor szerinte siránkoztam utána, de nem így volt. Utána egy találkozás, de nem történt semmi, viszont részéről igen, de később tisztázódott, mert találkozott is vele. Végül most egyik haverja azt mondta neki, hogy engem láttak több alkalommal a parkban egy férfival csókolózni. Mikor ez képtelenség.

A párom szerint pedig eléggé elképzelhető részéről. Mikor nem tudom miért gondolja ezeket. Mikor nem adtam okot neki ilyenre.

Tényleg az üzeneteimet is megmutatom neki, beszámolok mindenről, de most végleg azt mondja hogy ő ezt már nem tudja elviselni, és hagyjuk egymást békén..

Szerintetek miből vagy miért adódhat ez a féltékenység részéről?

2016. jún. 19. 13:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Azért annyira ismerem a párom, hogy nem találna ki ilyet.

Igazán őszinte, és nem kertel.

Ha valami nyomja a szívét akkor azt ki is böki.

Bár, szerintem csak a haverjait védi, mert szerintem ő maga is tudta, hogyha elmondja hogy ki volt az, akkor alapos beszélgetésbe elegyedek vele, hogy miért mondta ezt neki.

Rám telepedni, nem telepszik, inkább vonul tőlem távol..hogy ne kelljen "szenvednie"..

Kicsit sem értem a gondolkodását, mikor a szavaival elfelé üldözne, viszont a tettei szerint meg maradjak és szeressem.

2016. jún. 19. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!