Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parommal mar lassan 8honapja egyutt vagyok Tobbi lent?
A parommal tegnap beszelgettunk...szoba jott az hogy regen milyen jol neztem ki..mar akkor is neztem talan nem vagyok jo neki??
Olyat mondott hogy miert nem sminkelem magam ,regen jobban neztem ki es adtam magamra..tulajdonkeppen egy atlagos lany vagyok az arcomon van 1-2 szeplo..max szempillaspiralt teszek magamra hisz nem latom ertelmét hogy agyon fessem magam.(alapozo puder ruzs szemhejtus stb..)
Nagyon szarul esett amit mondott, mert regen meg o mondta nekem hogy ne sminkeljem magam.
Most meg egy ilyet hozzam dob hogy regebben jobban neztem ki.
Segitsetek!!
Rossz kategória. Ide írj:
Miben kell segíteni?
Talán beszélj vele őszintén erről. Mondd el, hogy milyen káros hatásai vannak a sminkeknek. Az alapozó, púder eltömíti a pórusokat és pattanásos leszel tőle. Ilyenkor kérdezd meg, hogy egy ragyásképű mellett akar ébredni reggelente? Nem tetszik neki a természetesen puha bőröd?
Vagy mittudomén...
Rajottem hogy rosszhelyre irtam nem kell okoskodni.
Az lesz a legjobb ha elbeszelek vele.
Nem akarom elcseszni a puha sima bőrömet.
Koszi!
"Nincs annal kiabranditobb mikor latom lanyokon hogy csak szempillaspiralt raknak fel az arcszinuk meg total egyenetlen, a szajukon meg meg egy kis ajakbalzsam sincs."
Ízlések és pofonok, nekem meg az a kiábrándító, ha valaki sminkel. Hálistennek nekem eddig minden barátom utálta a sminket, hálásak voltak, hogy nem használok ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!