Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány puszival búcsúzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány puszival búcsúzik el msnről, én mivel?

Figyelt kérdés
Mert szerintem furcsa ha egy pasi azt írja hogy puszi.Pedig aki írja nekem az nagyon bejön, csak hát mégse tom hogy mit írjak rá pedig nagyon jól esik.Mivel köszönjek el hogy mégse legyen olyan nyálas,de éreztessem vele hogy jó ez a puszi dolog?
2010. ápr. 12. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
(L) ;)
2010. ápr. 12. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:

sziapussz

igaz, én lány vagyok, de mindig ezt írom:D

2010. ápr. 12. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
nem gáz, írd te is
2010. ápr. 12. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
szar msn gáz!!!!
2010. ápr. 12. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
ne rágódj már ieneken h ha tetszik neked a csaj akkor inkább irj egy sima csát és akkor majd gondolkodik picit rajtad:D
2010. ápr. 12. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
írd hogy csók! még lehet leis veszi h bejön neked, deha nem viszonozná mondhatod h csak azért írtad mert a puszi olyan b*zis:D nekem bevált;):D
2010. ápr. 12. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
msnen köszönj neki sziával, vagy valami hasonlóval, nem kell nyáladzani, élőbe meg puszild meg :D
2010. ápr. 12. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan mehet a puszi is ;D

Am ha ezt nyálasnak gondolod nem tudom mit szólnál egy csapat fiú bandához a környékünkön (nem bu zik, sőt...):

Ugy köszönnek egymásnak élőben, hogy kézfogás (így mellkas előtt összefogva) és 3 puszi arcra! o.O

Szerintem ez elég gusztustlan de MSNen jöhet a puszi!

2010. ápr. 12. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!