Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom megjegyzéseket tesz rám. Rosszul esik. Miért?
pl. ilyenek, hogy a lábamon kicsi piros kiütések voltak (szőrtelenítés után) én is tudom hogy ott van és nekem sem tetszik de ő megjegyezte, hogy így nem tudok felvenni nyári ruhát. Meg szinte mindig mintha nagyítóval vizslatna és ha talál valami számára furcsát nem tetszőt egyből megjegyzi.
Komolyan már kezd idegesíteni tegnap már már majdnem el is sírtam magam.... (nem vette észre, de este lefekvéskor amikor már nem látta gyakorlatilag álomba sírtam magam.) Az igaz hogy egy kicsit érzékeny típus vagyok meg oké kritizáljon ha tényleg olyan jelentőségű de ne mindent.
Ettől függetlenül a kapcsolatunk szinte tökéletes érzem és tudom hogy szeret.
26/L
ha még 26 évesen is olyan érzékeny vagy mint egy ovis, akkor lehet más párt kellene találnod. A párod túl nyers és nem valami figyelmes. mondhatni átlagos pasi.
Egy ilyen nőt ismerek személyesen, de neki "szerencsére" egy nagyon figyelmes kedves srác a párja. Szerintem már túl kedves, de jól meg vannak.
lehet az átlagnál érzékenyebben reagálok....de ez mindenkivel szemben így van.
Más nem kellene mert nagyon szeretem, amúgy meg kedves és figyelmes.
Hát én meg azt mondtam volna neki, hadd döntsem már el én. h vállalom-e a lábam piros pöttyökkel vagy sem, elvégre az én lába.
Kezdd el te is nagyítóval vizsgálgatni, minden ki hibáját tedd szóvá, persze mosolyogva, fullkedvesen. "Nézd, ott egy pici foltban hiányzik a hajad. Jé, de nagy anyajegy, még nem is láttam ekkorát. Óh, lett egy pattanás az arcodon, most hogy megyünk így le a boltba?"
Majd rájön a 10.-nél, h kva idegesítő.
Ez nem átlagos, nem nyers, ez bunkó....
Ott sírsz mellette az ágyban és azt s e veszi észre?
És egyáltalán, nem azért van az ember párja, hogy a saját lelki nyavalyáját, rajta élje ki.
"tudom, hogy szeret" - de azért elég jól leplezi.
Szerintem meg a palijával van valami probláma,milyen már az aki egy kis pöttyöt kritizál?:-/
Mintha nem lennének ettől fontosabb dolgok...
Köszi 8-as. Most azt a taktikát agyaltam ki, hogy a legközelebbi ilyen (akár kis) leszólásnál szólok. Amúgy aranyos kedves. De tény, hogy érzem, hogy irányítani akar.
Csak azon parázok, hogy ne sírjam el magam ha épp szóvá teszem. 8elég sírós vagyok előtte eddig jól bírom 2x sírtam eddig össz-vissz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!