Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lájkolja az exe képeit facebook-on. Kell ezen idegeskednem, vagy felesleges?
Azért akárhogy is rosszul esik. Mikor vele járt még kommenteket is írt: szépségem, kincsem, szeretlek stb. 4 hónapja vagyunk együt. Mondujk én nagyon ritkán teszek fel képet (mert alapból nem érdekel), de olyankor is feltűnik, hogy nekem semmit nem ír. És igen is rosszul esik, hogy másnak igen, és nekem nem. Az a csaj valami szelfi őrült. Naponta posztolja a képeket.
Nem rég is írt szülinapjára (ami oké), de minek kell oda csók smily-t tenni, ha van barátnője, én? Igen ez is rosszul esik.(más lenne, ha egy lány barátról lenne szó, de ez ex)
Ez a baj, hogy én nem élem fbn az életem. Az a csaj meg igen. Én a párom naponta látja őt ott.
Lehet támadni, hogy féltékeny vagyok, de akkor is hansúlyozom nagyon rosszul esik ez. :-(
Nem kellene ennyire érdekeljen, ugye? :-( Nem jelenthet veszély.
Mondd el a barátodnak, nyugodt hangnemben, hogy téged ez zavar és kérd meg, hogy ne csinálja ezt. Ha tisztel téged és rendike, akkor nem teszi többet ezt.
Ha mégis, akkor egy s**gfej és hagyd.
Lehet itt szidni a Facebookot, meg az online világot, de ma már akkora relevanciája van, hogy nem lehet simán csak szemet hunyni felette. A legtöbb ember napi szinten látogatja a Facebookot és az online viselkedésnek igenis van jelentősége, amit itt sokan lebecsülnek és csak legyintenek.
A szóban forgó férfi viselkedése már csak azért is érdekes és tiszteletlen a párjára nézve, mert minden egyes képet belájkol az exéről és még csókos hangulatjeleket is ír neki, ellenben a saját párja fotóihoz meg nem ír ilyeneket.
Én ezen kibuknék, mert ennek igenis van jelentősége!
Az én exeim néha-néha lájkolják egy-egy képem, de inkább csak olyanokat, amiken valami eredményem van, versenyhelyezés, sikeres vizsga például. És fel is köszöntenek, de nem csókos, hanem sima mosolygós arccal.
A párom nemhogy az exe képeit nem lájkolgatja, hanem más nőkét sem, csak havernőkét és ő is olyan fotókat, amelyek élethelyzetről (eljegyés, eredmények stb.) árulkodnak.
Ezt úgy hívják, tisztelet. Nagyon egyszerű. És mindegy, hogy a Facebookon történik vagy a való életben, ezeknek a dolgoknak igenis van jelentőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!