Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire zavar titeket ha egy lánynak az egész nyakán látszik egy régi baleset nyoma?

Figyelt kérdés

Még kicsi voltam, amikor megégett a nyakam. A mai napig látszik a nyoma.

Még soha nem volt párkapcsolatom és félek, hogy emiatt nem is lesz. Titeket zavarna ez?

17/L

2010. ápr. 12. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a combomon van egy nagy piros folt igy születtem de eddig sose zavarta egy pasit sem.Max engem az elején h mit fog szolni rá.Volt egy olyan helyzet h mentünk termálba és szégyeltem ő meg azt mondta ne foglalkozzak vele.De szerencsére már lézer kezelésre járok vele és hatásos mer elhalványodik=)

19/L

2010. ápr. 12. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
nem linkelsz?
2010. ápr. 12. 17:57
 13/18 anonim válasza:
100%

Inkább egy heges nyak mint 1 zsíros haj vagy szutykos körmök. A hegről nem tehetsz ez miatt ne szorongj!

Engem kicsit sem zavarna.

20/F

2010. ápr. 12. 18:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Remélem sokan gondolkodnak így, mint ti.

Nem rakok fel képet.

2010. ápr. 12. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én véleményem, az hogy ezt látni kéne. Lehet zavarna, lehet hogy nem. Mindenesetre ha téged zavar vagy tényleg nagyon csúnyán néz ki, akkor javaslom a plasztikai műtétet. Én anyajegyeket vetettem le régen az arcomról, lehet hogy külső szemlélőnek nem is volt gáz, de engem nagyon zavartak és azóta sem bántam meg, mégha most van is pár heg az arcomon.
2010. ápr. 12. 18:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos az arcom heges, mindenki azt mondja, h nem zavaró, de én valahogy mindig zavarba jövök, ha új emberrel találkozok, mindig azt érzem, h biztos undorítónak tartja őket :S
2010. ápr. 12. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan sracot akinek az arcan van de szerintem tokre edi:) Mondjuk ez attol is fugg hogy milyen mertekben. De szerintem az ne zavarjon vegul is nemtudsz valtoztatni rajta el kell fogadnod.17/L
2010. ápr. 12. 18:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

páromnak mellkasdeformitása van... de én egyszerűen imádom:) így is különleges lény ő a szememben, de ettől csak még különlegesebbnek tartom!

valamint, arra a kis bordázatra pontosan odaillik a fejem, mintha csak nekem lett volna teremtve az a kis hely a szíve közelében:)

szóval ne aggódj, ha eljön az igazi akkor nem fogja zavarni a nyakad, sőt ezt a kis különlegességet még szeretni is fogja benned... erről szól a szerelem:))))

2010. ápr. 12. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!