Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy értessem meg a barátnőmme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg a barátnőmmel, hogy ne szóljon bele, hogy mit vásárolok?

Figyelt kérdés
7éve vagyunk együtt, és 2éve költöztünk össze. A kassza úgy müködik, hogy mindketten beteszünk havi 100-100ezret a közösbe, abból eszünk-iszunk, fizetjuk a rezsit stb. Mindketten 120at keresünk és a maradék 20ezer marad szabadfelhasználásu zsebpénz. Ő abból ruhákat, cipőket meg mittomén miket vesz magának, nekem semmi közöm nincs hozzá, és nemis érdekel. A probléma ott van, hogy én egy évi spórolásomból pc-t szeretnék venni ami neki nem tetszik, szerinte hülyeség egy játékért 200ezret kidobni, és ebből hatalmas veszekedés lett. Pedig az pénz az égyéni spórolásom, nem a családi kasszát nyúlom le, de szerinte hasznosabb dolgot is vehetnék.Már azon is kiakadt mikor megtudta, hogy ennyi pénzem van félretéve, és hogy azt eddig miért nem raktam be a közösbe

2016. jún. 14. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sztm is hülyeség ennyi pénzt kiadni egy játékra :D

De ahogy írtad így egyeztetek meg,meg tesem szolsz bele az ő dólgába.

Ha ilyen ak komolyan el kell vele beszélgetned.

N24

2016. jún. 14. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs ezen vita. Olyan sokat dolgozik a férjem, miért ne cserélhetné le a telefonját vagy vehetne egy új órát?

Azért udvariasan kikéri a véleményem de én nem szólok bele. Ha van rá pénze vegye meg.

Ő is szó nélkül kifizette a szemműtétem egy összegben.

2016. jún. 14. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Mely játékért akarod lecserélni a számítógépet? :D

Egyébként igaza is van, meg nem is. 200.000-ret én is sokallok, főleg akkor, ha azért veszel annyiért gépet, mert egyetlen játékot akarsz tolni rajta, de másfelől a részedet mindig belerakod a kasszába. Nem tudom, a megbeszélt fölött még miért kellene...

Próbálj vele beszélni erről, de én már előre látom, hogy hosszútávon nem lesz nyerő, ha ilyenekből vannak viták.

20/L

2016. jún. 14. 16:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg k*rvára nincs köze hozzá mire költöd a saját részed, én kidobnám, mert ezt hónapokig nem tudnám tűrni, nemhogy évekig.
2016. jún. 14. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!