Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért úgy áll sok nő ehhez a dologhoz, hogy egy lakás megteremtését szinte csak a pasinak kell elérnie, hogy csak beköltözni kelljen hozzá? Miért nem lehet ezt közösen?
Nem diplomásokról írtam.
Arra sincs garancia, ha az ember a párjával vesz fel hitelt.
Nem minden kapcsolat szól örökké.
Hát kérdező, látszik, hogy mennyire elkeseredett, önsajnáltató fickó vagy.
Mártírkodni tudsz, mert nem kapsz nőt.
Bár minden nap van vagy 100 ilyen itt...hiszti
Van munkam, És éltem albérletben egyedül, szerettem az önnáló életet, de anyagilag nem birtam és egyik haverral sem akartam volna osszekoltozni.
Amugy ezen az oldalon annyi idiota van: Kimondta h munkanelkuli vagyok? Mindenfelevel dobaloztok mikozben fingotok nincs a dolgokrol. Kitalaltok tényeket es azt hozzatok fel?
ez hü1eség a pasik azok akik beképzelik hogy a közösen vett ingatlan csak az övék mert a nő pénz az úgy alapjogon jár az ő kényelmükhöz
tipikus férfi beképzeltsség
13-és te mi a tökömet dobálózol, amikor semmit nem tudsz? gondolkodj már.
Szerinted mindenki egyforma, mindenki úgy gondolkodik, ahogyan te?
Nincsenek ellenpéldák?
Tehát akkor női elvárás 1: egy férfi éljen külön, legyen önálló, legyen saját lakása/háza, amit nagy eséllyel csak hitelből tud ugyebár finanszírozni. Női elvárás 2: egy férfinak ne legyen hitele, tartozása, mert egy nő nem akar 20 éven keresztül nélkülözni.
Csak én veszem le ebből a mindössze két elvárásból, hogy mindegyik vagina a tehetős pasasokra hajt, isn't it?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!