Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit tennétek, ha a lány megpofozna titeket?

Figyelt kérdés

Veszekedtünk, és én adtam neki egy pofont. Aztán akartam adni neki még egyet, de akkor megragadta a csuklómat, és olyan erősen megszorította, hogy még mindig fáj, és azt mondta, hogy ezt meg ne próbáljam még egyszer. Aztán meg nem akart elengedni, pedig mondtam neki, hogy ez fáj.

Most őszintén, megérdemeltem ezt egy pofonért? Ti mit tettetek volna?

L/22

2016. jún. 12. 19:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
Nőként mondom, hogy teljesen jogosan tette, sőt akár azt is megérdemelnéd, hogy visszapofozzon. Neked szabad, csak azért mert lány vagy? Vagy szerinted neki nem fájt a pofon?
2016. jún. 12. 19:37
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

nőként mondom, hogy megérdemelted. teljesen normálisan csinálta, amikor másodszorra is meg akartad ütni, akkor szorította meg a kezed. ez szerintem a minimum volt...

ne légy gyökér, nem verjük a szeretteinket (meg úgy egyáltalán másokat sem) akár nő vagy, akár férfi.

a barátod helyében tuti elgondolkoznék a kapcsolatukon..

2016. jún. 12. 19:43
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
Tehat neked szabad fajdalmat okozni, de neki mar nem? Mert? Mert te lany vagy? Nokent mondom hogy ez a noi hozzaallas nevetseges. Nem szabad visszaelni a testi folennyel, de verni se hagyjuk mar magunkat, csak azert mert no utne.
2016. jún. 12. 19:45
 14/25 A kérdező kommentje:

Végül is leírhatom, ez úgyis anonim. :)

Azon vesztünk össze, hogy én már napok óta volt szex, és ő azt mondja, biztos azért, mert szeretőm van, és ezen vitatkoztunk, és akkor ő mondta, hogy inkább megy a k*rváihoz akkor, és ez a mondata annyira feldühített, hogy megpofoztam.

2016. jún. 12. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Edes jo istenem, gyere le... mikor szoknak mar le egyes nok arrol hogy ilyen idiota gyikokkal jarjanak, akik semmibe veszik oket? Nem pofozkodni kell, ha valaki igy beszel veled, hanem mutatni az ajtot.
2016. jún. 12. 19:50
 16/25 anonim ***** válasza:
31%
Vajon hány fiú fogja még beleírni a hozzászólásába, hogy "nőként mondom"
2016. jún. 12. 19:55
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, általában megválogatom, hogy kivel jövök össze, szóval ilyen pofozgatós helyzetet alapból nem nagyon tudok elképzelni.

De úgy általánosságban valószínűleg ugyanazt tettem volna, mint a barátod. Esetleg közben meg is kérdeztem volna, hogy ennyiből nem teljesen világos számomra, hogy most a klasszikus vadnyugati felállást játsszuk, amikor felváltva ütjük egymást, és az a király, aki állja, vagy hagyományos bunyóra gondoltál.

Mivel te vagy a lány, ezért megengedném, hogy válassz.

2016. jún. 12. 19:57
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
Én pofonért ugyanazt kaptam.Bár erősebbet,de így utólag jogosnak tartom.Ha a nő üt,üthet a férfi is,más esetben nem.A kézmegszorítást jogosnak tartom.
2016. jún. 12. 20:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Jézus... Két hülye barom, megérdemlitek egymást.
2016. jún. 12. 21:30
 20/25 anonim válasza:
52%

Na, akkor én meg férfiként mondom, hogy egy utolsó görény, aki megüt egy nőt.

Az a nő, meg aki elnézi, hát gratulálok, megérdemli egymást a 2 aluliskolázott gyökér.

Megjegyzem, az a nő sem normális, aki vita közepén leáll ütlegelni a barátját, nem tud parancsolni az indulatainak. Ki kell vágni a fenébe.

2016. jún. 12. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!