Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ezt kezelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ezt kezelni tudjam?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kisfia, az előző kapcsolatából.Általában hétvégente (és hétköznapokon is) vele van a gyerek és mennek csavarogni, amit megértek és támogatok. Ilyenkor este 21 körül ér haza. Sajnos engem nem visz magával, mert azt mondja még nincs itt az ideje. Mit tegyek addig? Hogyan foglaljam le magam? csak azon jár az eszem egész nap, hogy nem velem tölti ezt az időt én pedig itthon ülök és várom egész nap.

2016. jún. 12. 16:30
 1/7 MilitaryTurtle ***** válasza:
68%

Ne akard kisajátítani. Kis ész kellene hozzá, és megértenéd, hogy a gyereknek nem fog jót tenni, ha mindent az arcába vágnak, főleg nem hogy apuci mellett új barátnő van.

Hidd el azzal szúrhatod el a legjobban, ha erőlteted a találkozást és a gyerek utálni fog, megsúgom akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolatod a párodnak.

2016. jún. 12. 16:32
 2/7 A kérdező kommentje:
2,5 éve vagyunk együtt, ismerem a gyereket, nem új kapcsolat már ez. De mi együtt soha sehova nem megyünk, csak ők.Én pedig addig itthon ülök. És nem mehetek azért mindig barátnőzni, mert ő elfoglalt.
2016. jún. 12. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem jól csinálja a párod. ismerős a helyzet, azért mondom.

Kérdezd meg, mitől függ az "ideje" a dolognak? Tán nem tervez veled hosszabb távra?

A gyereknek se jó, ha csavarognak csak, nincs az apjával (gondolom te vagy a nő) az apa otthonában.

2016. jún. 12. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát azért 2,5 év után már igazán mehetnétek együtt. Én ebből nem kérnék.
2016. jún. 12. 19:34
 5/7 A kérdező kommentje:
nem hozza ide az otthonunkba a gyereket, mert azt mondja még nem jött el az ideje. Pedig jol kijövünk a kissráccal, kedveljük egymást. 8 éves. Úgy látom, hogy az Apja a gátlója az egésznek.
2016. jún. 13. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy ő még abban bízik, hogy helyrejön az előző kapcsolat.
2016. jún. 13. 09:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Tud rólam az előző kapcsolat, együtt élünk már. Oda nem fűzi semmilyen érzelmi szál.De nem a gyereket kellene eszköznek használni. Én nagyon szeretnék a gyerekkel is időt tölteni, játszani, akár itt is aludhatna, örülnék neki, de a párom nem engedi. nekem nincs gyerekem.
2016. jún. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!