Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Megismernétek egy duci, telt alakú, de szép 18 éves lányt?
Csak kíváncsi vagyok, mert a korombeli pasiknak, nem nagyon tetszik, ha egy lányon van felseleg, amit lehet fogni...:DPersze tudom, hogy ez csak az átlag, és hogy vannak kivételek.
De merre vannak az ilyen pasik, akiknek bejönne egy ilyen lány? Van itt ilyen?
És alapjába véve mit gondoltok, ha megláttok egy olyan ducibb lányt, aki szépen, ízlésesen öltözködik, szóval jó a megjelenése?
Csak mert már egyszerűen nem értem, hogy mi lehet a gond velem kapcsolatban a pasik terén...mert kedves vagyok az emberekhez alapjában, segítőkész, van humorérzékem is...és beszélni is szeretek. Csak a pasiknál vagyok kicsit szerencsétlen. :) Valahogy nem jön össze soha a dolog. Szeretnék már végre nagyon egy komoly kapcsolatot, de sajna eddig valami mindig közbe jött.
Szóval aki úgy érzi tudna segíteni:D, az bátran írhat e-mailt is..:)
Légyszi kort is írjatok! Köszi! :)
Én nagyon szívesen járnék teltebb lányokkal. Nekem bejönnek a ducik. Jó nyilván egy határon belül de szerintem nagyon aranyosak...
21F
(Ha gondolod írj privit!)
Az nem baj, ha van egy nőn mit fogni, sőt. Az sem baj, ha telt, főleg figyelembe véve, hogy manapság már mire rámondják, hogy telt.
Nyilvánvalóan van egy határ, amin túl már taszító, de az messze nem ott van, amit a magazinok mutogatnak.
Szóval akár még érdekelnél is, de foglalt vagyok, bocs :)
15:33-nak!
Megkérdezheted! De konkrét választ nem tudk, ahhoz adni, hogy el tudd képzelni, mert azt, hogy hány kiló valaki, nagyban befolyásolja sokminden más is, nem csak az, hogy mennyi felesleg van az emberen...Szóval én csak azt tudom elmondani magamról, hogy nem vagyok irtó kövér, tehát nem vagyok durván elhízott, semmi ilyemi. Egyszerúen, van rajtam plusz(de azért ez nem 3-4 kiló sajna...), DE emellett, szép, formás, nagy melleim vannak, amit úgy hallottam, h nem feltétlen hátrány a pasiknál...És jó az alakom, körtetípus:D, mert van derekaam...stb. Tahát ennyi. Nem az a lényeg, h menni az a számérték egyébként is, hanem, hogy hogyan oszlik el az emberen, és milyen a arányokban. De amúgy is az összhatás a fontos...:) Remélem kielégítő választ adtam:D
22f
Imádom a nőies csajokat.
Élmény velük a sex!!!
Ha amúgy rendes lány vagy, akkor nem érdekelne. Elég gyerekes dolog csak a külsővel foglalkozni... (és ezt nem azért írom, mert duci lennék!)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!