Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok szakitani a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szakitani a barátommal, de azt egyértelműen tudom, h másra, vmi újra, jobbra vágyom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
tényleg nem vok képes a szakitásra. eddig még ment valahogy, mert a szex miatt maradtam vele ( nem mintha az olyan jó lett volna, csak féltem attól, h ha nagyon rámjön, akkor majd értelmetlen, és veszélyes 1 éjszakás kalandokba keveredek ), de már nem is kivánom, semmi. majdnem minden szexnél elfog a sirás, és nem tom folytatni. 20, l
2010. ápr. 12. 14:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az utóbbi.. :S pedig tok parancsolni magamnak, a szüzességemet is 18 évesen vesztettem el, de mi van, ha.. :S
2010. ápr. 12. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Azt szeretnéd, hogy azt tanácsoljuk pasizz be a párod mellett, ezáltal mentesítsünk a felelősség alól?
2010. ápr. 12. 15:27
 13/16 A kérdező kommentje:
nem.. tanácsokat, tapasztalatokat várok. nem tom, h neked van-e, vagy volt-e komoly kapcs. od, de ha lett volna, akkor tudnád, h ez rohadtul nem könnyű dolog.. :S
2010. ápr. 12. 15:29
 14/16 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 12. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vok ismét:

Remek! Talán akkor saját magadban kéne rendet tenned először is! Ha nem akarsz részeg lenni és minden jött-menttel lefeküdni akkor parancsolj magadnak. És akkor ne járj el olyan helyekre ahol csak erre menne ki nálad a játék. Lehet discon kívül még több 100 helyre eljárni szórakozni, discoban is vannak normális helyes pasik, de ott nehezebb. Szóval járj el máshová.

Állj a tükör elé: és mondogasd magadnak, hogy okos értelmes lány vagyok, nem fogom odaadni magam akármelyik pasinak, erős leszek, türtőztetni fogom magam, nem fogok inni. És az lesz az első célom, hogy egy hozzám illő normális pasit találjak.

Persze egy szakítás mindenkit megvisel, de te ezek szerint az a fajta vagy aki nem ül le otthon pityeregni hanem rögtön elmegy bulizni amivel nincs is baj. Csak tűrtőztesd magad, mert ha a pasik azt látják, hogy te mindig egy másik pasival vagy minden este másik pasi kísér haza akkor kiábrándulnak belöled és mindenki csak azt fogja gondolni hogy ez mekkora kis rübííí!!! És ha ezt teszed akkor a normálisabb pasik akik nem csak meg akarnak du*ni azokat nem fogod érdekelni.

2010. ápr. 12. 15:34
 16/16 A kérdező kommentje:
nem is nagyon járok bulizni, disco ba meg főleg nem.. olyan rendes discoba. inkább szinházpárti vok, de ott alig lehet ismerkedni. :S
2010. ápr. 12. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!