Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MKs kérdése:

Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Már teljesen elvagyok keseredve...

A párommal már több mint 8 éve együtt vagyunk nem rég össze is házasodtunk. 9 hónapos terhes vagyok. Nagyon szeretem vagy legalább is úgy gondoltam eddig. Sajnos egy éve nagyon stresszes munkája lett és előtte se vetette meg az alkoholt de mostanra a stressz hatására amit énis észrevettem egyre többet iszik napi szinten,alkoholista lett. Mielőtt összeházasodtunk volna megbeszeltük, sőt a terhességem elején még hogy így vagy úgy de le fog szokni azt mondta ezen lesz ha kell elmegy orvoshoz stb. El is mentünk ám az orvos annyit javasolt hogy keressen fel pszichiátert. Találtam is neki de mégse hajlandó elmenni.Kiábrándító hogy ilyen fiatal és ennyire nem törődöm nem bánt sose engem se fizikailag se lelkileg mikor iszik. De engem maga a tudat hogy ő iszik és hogy még csak 23 éves, jön a baba /most is fájásaim vannak/ő pedig az édesapja születésnapját ünnepli szóval iszik és tudta h megy és még vett magának otthonra is töményet.lehet h tök zavarossan irtam le bocsi szóval szeretném meg menteni a még nagyon fiatal házassságunkat és a gyerekünket is közösen szeretném fel nevelni. de félek tőle h teljesen meg utálom és megundorodok tőle. Főleg mikor éjjel fel kelek és ő akkor iszik rá nézek és undorodok tőle. Az apám is ezt csinálta gyerekkorombam mindig ittas volt.Nem tudom mit tehetnék.

2016. jún. 11. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%

Na én pontosan eddig olvastam, és pontosan itt is fejeztem be: "Sajnos egy éve nagyon stresszes munkája lett és előtte se vetette meg az alkoholt"

Könyörgöm miről beszélünk??? No comment!

Alkohol és 8 év együttélés, majd házasság? Normális vagy te?!

GYEREKET VÁLLALTÁL VELE????????? Atya-gatya!

Miről beszélünk könyörgöm??? Neked nem kellene szaporodni, mert ilyen felelőtlen anya nem kell több a világra!

Gondold már végig, hogy mit tettél!

Addig amíg csak a te életeddel játszol, hogy 8 évet elkúrsz az életedből egy ilyen miatt, de az, hogy ezzel még gyereket csináltatsz, az már sok!

Szerintem milyen élete lesz ennek a szegény szerencsétlen gyereknek??? Eleve handy capb-ől indul, a végén úgy is el fogtok válni, tiszta idegroncs leszel, bár az lenne a legjobb, ha elválnál és nem is lenne addig gyereked, amíg nem tudsz végre felelősségteljesen gondolkodni!

2016. jún. 12. 07:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Többiek elmondták már mit kéne csinálnod ted azt de gyorsan,mielött a baba megszületik.
2016. jún. 12. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:

#11 leirta amit én finomabban akartam. A lényegen azonban nem változtat.

Te mennyi idős vagy, ha szabad kérdeznem?

Mert ugye már tiniként se vetette meg az alkoholt ezekszerint.

23 - 8 = 15

2016. jún. 12. 09:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Biztos mindenkinek valamilyen szinten igaza van. Már mondtam neki h undorom tőle ezt ő is tudja. Mint szinte minden férfinek neki is lecsúszott egy-két sör az előtt amit én azért még nem neveznék alkoholizmusnak. A gyerek nem volt tervbe de ha már így alakult gondoltam nem fogom megölni a saját gyerekem.Mint irtam nem bánt se igy se ugy engem se a gyereket imádja és mindent meg tesz értünk. Én az ő egészségéért aggódom. Nem mem szokott le az apám aki szintén nem bántott minket sose. Igen 15 éves korunk óta együtt most 23 évesek vagyunk életem legszebb időszaka semmi más problémám nincs ezen kívül vele. Szeret, segítőkész, megbízható és bizony a 8 év alatt bebizonyosodott számunkra hogy mi mindig csak egymásra számíthatunk. Akkor ha én most elhagynám gondoljátok h nem csúszna lejjebb, ha még énse támogatnám?? Nem tudom egyenlőre mi a helyes döntés de egy biztos ha valaki szeret valakit úgy igazán és a másik a szakadék szélén áll az nem belelöki hanem minden erejével kihúzza.Az pedig aki a gyerekemről meg a felelősség tudatról írt, esetleg arra célzott hogy nem leszek jó anya neked üzenem hogy gratulálok hogy egy terhesség végén járó nőnek ilyet írtál magas inteligenciára vall. Egyébként mindenkinek köszönöm a véleményét mind el is fogadom hisz én kérdeztem.
2016. jún. 12. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!