Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire igaz, hogy azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy azokat a nőket csalják meg először a férfiak akik rendesek?

Figyelt kérdés

Gondolok azokra a nőkre (feleség, barátnő vagy élettárs), akik mindenben kiszolgálják a pasit (mos, főz, takarít, gondosodik), mindenben, de mindenben a rendelkezésére áll a férfinak? (Nem is veszekszik vagy zsörtölődik és az ágyban is mindent megtesz).

Legalábbis ezt hallottam, hogy a férfiak az ilyen nőket előbb megcsalják, mint az ilyen házsártos, veszekedős nőket.

Mennyire igaz? Vagy ez egyénfüggő férfiaknál?

A családomban sajna előfordult, az egyik nagynéném pont ilyen volt. Okos, rendes, szép, csinos nő volt, egyetemet végzett, rendes, szerény, emellett dolgos, házias, aki jól főz, rendben tartja a házat, kiszolgálja a férfit...Egy rossz szót nem szól. (Őt még eszerint nevelték milyennek kell lennie egy jó feleségnek).

És mi lett az eredménye? A férje megcsalta és verte (a nénikém sose csalta meg őt).

Viszont a bácsikám felesége az ellenezője, nem csinál semmit, egész nap heverészik, nem főz, nem mos stb., és még veszekszik is a férjével semmiségeken, mégse verik vagy csalják meg.

Be kell valljam, én nagyon tartok attól hogy majd úgy járok mint szegény nagynénim. :-(A válásban is ő járt rosszabbul.

Épp ezért én nem akarok ilyen lenni, van amit megcsinálok van amit a barátom (együtt élünk), és igenis ha nem tetszik valami vagy nem úgy beszél velem kiállok magamért (vannak ám belőle veszekedése de inkább minthogy azt higgye bármit megtehet), és nem teszek meg mindent amit mond.

Inkább leszek kissé akadékoskodó minthogy mindent megtegyek mégis megcsaljanak és azt vágják a fejemhez azért mert túl rendes voltam. :-(

Bár olyat is hallottam volt akit azért csalt meg a pasija mert sokat veszekedtek de elég durván (a pasija erre hivatkozott).

Szóval? Főleg férfiak véleményét várom.

Tekintsünk el a személyeskedéstől hogy ''ti nők is mind a szemét pasikat szeretitek akik megcsalnak vernek titeket nem a rendeseket'', nem ez volt a kérdés.

Én nem akarok szemét pasit magamnak és gondolom vannak még páran nők aki nem!! Sajna mi nők olykor rosszul választunk.

Előre is köszönöm!

26/L

2016. jún. 11. 14:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es, sajnálom:( Én többször is így jártam, és most meg már nem tudom elhinni ha valaki tényleg szeret, egyszerűen nem megy, nem akarok megint átcseszve lenni, eleget szenvedtem. A párom tudja ezt és elfogadja.
2016. júl. 17. 10:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Az mondjuk igaz hogy nem szabad minden kivánságukat figyelni, imádni őket mert az unalmas nekik. Én pedig olyan vagyok aki ha szeret, odaadja mindenét. Persze sosem kaptam vissza csak a sz@rt tőlük. Most már önzőbb vagyok, valamennyire rendet tartok, néha főzök (heti kb 3-4x valami gyorsat) persze kimosok, de ennyi, sőt most Ő volt itthon a háta miatt és ő vitte a háztartást amig dolgoztam, magától). szóval le kell adnunk a gondoskodási ösztönünkből, mert azt nem szeretik.
2016. júl. 17. 10:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Utolsó én is kb. így csinálom ahogy te, pár dolgot megcsinálok, néha készítek is valamit, de mindent nem teszek meg amit kér. Vannak ház körüli dolgok amiket viszont tőle várok el megcsinálja.

Nagyon fiatal koromban én is elkövettem azt a hibát hogy túlságosan szerettem és mindent megtettem a másikért.....És csak kihasználtak. (És azt kaptam meg barátnőimtől hogy ''túl rendes voltál'').

Ma már kicsit önzőbb vagyok én is.

Persze én azt mondom, jobb az átmenet, a középút.

Se túl rendesnek nem szabad lenni, se túl házsártosnak vagy veszekedősnek.

Jó, ha beteg a pasim persze ápolom és több mindent megcsinálok, de ha amúgy jól van elvárom osszuk fel a ház körüli teendőket.

Tanultam belőle ma már

2016. júl. 17. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!