Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire divat nálatok, hogy a használt/megunt pasijaitokat kiajánljátok a barátnőiteknek?
Velem egyszer előfordult valami hasonló. Másik megyeszékhelyen voltam kiküldetésben, ott szedtem össze egy csajt az üres estéimre. Kicsivel több lett belőle, mint terveztük. Amikor később megint arrafelé lett dolgom, táviratoztam a csajnak, hogy mikor és hol várom. (Akkoriban még nem volt mobil.) Neki a távollétem alatt volt ideje végiggondolni a dolgot, és úgy határozott, hogy a beteg öccse ápolása előbbre való, mint egy tartós kapcsolat nyűgjei, ezért nem akart velem találkozni. Azt sem akarta viszont, hogy feleslegesen várjak rá, és mivel választáviratra már nem volt idő, a barátnőjét küldte el maga helyett. Persze iszonyú kínosan éreztük magunkat mindketten, így akkor nem is lett belőlünk semmi.
Vénülő fejjel már kicsit nyálasnak tűnik a történet, de akkor megkapónak éreztem a gondoskodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!