Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt e már olyan párod aki kapcsolat elején teljesen más arcát mutatta mint később?
igen. a mostani. számomra ez teljesen új és furcsa, az előzőek nem voltak ilyenek.
ő a véleményét másította meg, hozzám igazodva, majd jó pár hónap után derült, ki, hogy amire akkor azt mondta,hogy jó(mint pl a munka, ami inkább 'hivatás' jellegű) azt teljesen lenézi, a zene amit szeretek igénytelen, szeretem az állatokat, volt is egy a szobámban, amiről a kezdetben azt mondta, hogy lesz majd ha szeretném, pár hónap után, hát ő nem egy igénytelen ember,és ilyet csak azok tartanak, stbstb.
engem őszintén elgondolkoztatott a kapcsolatunk tartósságát illetően.
és én mondtam is neki, hogy eléggé érdekes, ahogy teljesen más lett.
Nálunk fordítva volt.
A párom hazudgált,csajozott amikor összejöttünk.
3 hónap után szakítottam vele.Aztán kapott még egy esélyt, most a tenyerén hord.4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!