Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férjek is teljesen kivetkőznek magukból, ha pár napig nincsen szex?
Van bizony. En is olyan vagyok mint a parod de hogy miert ne kerdezd, szerintem agyunkra megy a feher anyag. :p
25/F
Lehet azt bírni elég sokáig (sajnos saját tapasztalat), egy kicsit lehetne megértőbb is, főleg gyerek után.
Most nem akarok azzal jönni, hogy segíthetne a gyerek körül, mert az is lehet, hogy sokat segít, te mégis fáradt vagy.
Megértem a párodat is, mondjuk az, hogy x napig bunkó, amíg valami nem történik, nem valami korrekt dolog.
Viszont egy 3 hónapos babánál már néha 1-1 napra el lehetne lógni, kettesben, hogy neked se csak nyűg legyen a szex.
29/F
Az én párom is pont ilyen, amit leírtál.
Beszélhetek neki, hogy hulla fáradt vagyok, először könyörög, aztán nem szól hozzám, végül elkezd minden csúnyát hozzám vágni...
És ez havonta ismétlődik.
De akkor is szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!