Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális manapság?
Akkor szervezz programot helyszínen, ha nem akarsz buszozni.
Egyébként meg, hogy ki jár busszal kirándulni? Én és a párom, meg vonattal és nyaralni is azzal voltunk. Nem lehetetlen, sőt, sokkal hangulatosabb, mint a kocsiban bambulni órákon át.
Elég érdekes a hozzáállásotok. Miért kellene várni az autóra? Gyalog, busszal, vonattal simán lehet príma kirándulásokat szervezni, csak hozzáállás kérdése. Lusták vagytok mindketten.
Mondjuk nekem ha a párom azt mondaná, hogy tapló és szar alak vagyok, ki is dobnám rögtön, nem kellene gondolkodni, mivel menjünk kirándulni.
Az, hogy nem hajlandó menni sehova, engem is idegesítene... De egy picit szerintem szállj le a magas lóról!
Nem az ő kocsija, ergó valszeg nem szórakozásra adják neki oda a szülei, hanem ha szüksége van rá. Másrészt miért várod el, hogy furikázzon? Arról nem ő tehet, hogy te túl kényes vagy az átszállogatáshoz.
Nekünk sincs autónk, mégis nagyon sok helyre elmegyünk, busz és vonat azért van...nem kényelmes, de együtt vagyunk és kirándulunk.
Ha annyira probléma ez neked, akkor keress olyan pasit, akinek van saját autója és hajlandó furikázni vagy kezdj el spórolni jogsira és autóra. Ne mástól várd a megoldást...
Nem tartom normális dolognak, hogy sehová nem mentek, de azt sem, hogy ilyen kényes legyél a tömegközlekedésre.. ha ennyire kell a kocsi ahhoz, hogy jól érezd magad, senki nem tart vissza attól, hogy letedd a jogsit.
Az elég pofátlan dolog, hogy azt várod, ő kuncsorogjon a szülei kocsijáért, mert királykisasszonynak derrogál a busz. Képzeld, igenis sokan járnak busszal/vonattal kirándulni, igen, lehet, hogy egy fokkal kényelmetlenebb, de ettől még semmi tragédia nincs benne.
Az viszont természetesen elég nagy probléma, hogy neki a fekvésen kívül semmi ingere. Helyben sem tudtok programot szervezni?
Sztem normális. Egy 20éves srácnak, ha nem kőgazdag, honnan legyen kocsija? A szüleinek meg minden joga megvan rá, hogy ne adják neki oda a kocsit.
Én több éve, 26 évesen is busszal, átszállással megyek kirándulni, nem esett le az aranygyűrű az ujjamról. Te egy ilyen hisztis, nagyigényű kisp.csának tűnsz nekem... amúgy ha annyira kocsimániás vagy, miért nem te viszed őt a saját kocsiddal? Ja hogy az nincs?
Nos mivel mindenki nekem támad akkor kicsit részletezem... Tavaly nyáron párszor rávettem hogy menjünk ki kicsit a közeli tóhoz bicajjal, de amint kimentünk azonnal vissza kellett fordulni mert megmondta, hogy nem érdekli az ilyesmi..Nekem is van jogsim, szüleimnek kocsija, de mivel nemrég szereztem jogsit így még szülők nélkül nem vezetek.
Meg szerintem nem a lány dolga, hogy a fiút kocsikáztassa :) lehet, hogy nagyképűnek jön ez le, de higyjétek nem vagyok az.. Csak ez kis kikapcsolódásra vágyom. Tavaly is elmentünk 2 napra "nyaralni" vonattal+2 busz és második nap reggel már nem akart sehova menni így haza kellett jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!