Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélnétek a volt párotokkal?
Figyelt kérdés
Már vagy fél éve szakítottunk a bnőmmel és hát miattam elég haragban szakítottunk(mondtam rá elég durva dolgokat stb de így legalább könyebbvolt elfelejtenem) és azóta egyáltalán nembeszéltünk de néha jólenne pár szót hogy mivan vele stb stb.. Ha ilyen helyzetben lennétek ti írnátok neki ezmiatt vagy hagynátok?2010. ápr. 11. 22:33
11/14 anonim válasza:
Hajjaj tudod van még mit tanulnod... xD Van még milliárdnyi másik ember rajta kívül akivel eljárkálhatsz. De ha ilyen igazad van akkor minek kérdezted itt?
12/14 A kérdező kommentje:
De bakker én nemakarok vele járkálni vagy néha néha beszélni mivan vele bla bla bla azért 1,5évig velevoltam az az idő nemtűnik el csak úgy hopp valamennyire azért érdekel még csak nem úgy
2010. ápr. 12. 00:21
13/14 anonim válasza:
Soha nem beszélek a volt csajommal, feleségemmel ezek barátaival, rokonaival. Eddig jól megvoltam így.
14/14 anonim válasza:
én hagynám a francba, személyes tapasztalat alapján rájöttem, h ez nem jó.. legjobb elfelejteni az egészet ami vele volt, és tovább lépni... elvégre nem hiába volt a szakítás!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!