Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szívből szeretsz valakit de az eszed azt súgja hogy nem lehet mit tennél?
Figyelt kérdés
Konkrétabban ha szerelmes vagy az illetőbe csak megbízhatatlan.2010. ápr. 11. 20:40
1/3 anonim válasza:
Nekem hál' Istennek összhangban van az eszem a szívemmel, szóval nekem még nem volt ilyen problémám.
Alapból csak azt tudom szeretni, aki fontos belső értékekkel rendelkezik.
De a barátnőm pont ilyen, mint Te:) Szegénykém hülyét csinál magából a srác előtt:(
Tudja, hogy nem érdemli meg őt a hapsi, de nem tudja kordában tartani az érzelmeit...
Én szoktam felnyitogatni a szemét.
Szóval szerintem vedd elő a legjobb barátnődet, aki nem azt mondja neked, amit hallani akarsz, hanem azt, ami neked a legjobb!!
2/3 anonim válasza:
Szerintem, ha a srác megbízhatatlan, akkor hagyd a csudába. Egy idő után úgy is besokallnál tőle és jönnének a veszekedések. Én is hasonlóan jártam. A szívemre hallgattam az eszem helyett és megbántam.
3/3 anonim válasza:
Nekem is van egy ugyan ebben a cipőben járó ismerősöm, én játszom a szemnyitogató szerepét, a hapsi csak ágyba akarta rántani a csajt, ráadásul a fiú k.vával vesztette el... A csaj nem bírja elengedni.... Fura egy helyzet :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!