Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljek egy unokatestvér szerelemet?
Hogyan kezeljek egy unokatestvér szerelemet?
Az unokatesóm nyolc évvel idősebb nálam Én most vagyok 30, ő 638, de nagyon fiatalos. Hihetetlenül jól tartja magát a korához képest. Mielőtt félreértenétek, nem én vagyok a kezdeményező.
Februárban jöttem haza Németországból, és szinte az összes pénzem ráment egy panellakásra. Mivel a húgomból időközben családanya lett, és férjével anyánkhoz költözött, ezért nem fértem volna el a lakásunkban, de a sajátomat még nem tudtam volna fenntartani. (Ma már én is azt mondom, hogy egy évig még maradnom kellett volna.) A nagynéném ötlete volt, hogy költözzünk össze, mivel mióta elvált, szórja is a pénzt ahhoz, és már a rezsit se tudja fizetni.
Áprilisban kezdte el viselkedését, bár szerencsére a múlt hónapban alig találkoztunk, mert a munkája miatt túl elfoglalt volt. Elvileg Szeptemberig laknék a házában, mert addigra tudom magamat anyagilag összeszedni.
Az a baj, hogy a korkülönbség miatt gyerekkorunkban szinte sosem láttuk egymást. Aztán amikor egyetemista lett volt, hogy évekig.
De nem most jöttem le a falvédőről: törülközőben billeg előttem, nevet a vicceimen, és érdeklik a dolgaim. Túl feltűnően is. Ez már gáz, de mégiscsak rokon. Másfelől tényleg nagyon vonzó lány, de még ha engednék is neki, akkoris csak én szívnék
Hogyan rázzam le?
BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!
4-5: Már rég kizártam ezeket a lehetőségeket. Szombaton közölte velem, hogy elmegy ahogy ő mondta, "csörögni", és menjek vele. Mikor közöltem, hogy más programom van, meg akart csókolni, majd amikor elhúzódtam, vihogott,mint egy huszonéves, és közölte, hogy vicc volt.
6-os: Az a baj, ahogy a kedves családomat még én lennék az "erkölcstelen csábító". Meg aztán nekem is az a véleményem, hogy kölyköt akar, ami 40 felé érthető. De ha ennyire mindegy neki, hogy kitől, akkor miért nem itatja le az egyik beosztottját?
És ha a kapcsolat megromlik, akkor mi lesz a családi összejöveteleken?
Én inkább azt mondom, hogy házinyúlra nem lövünk. Unokatestvérrel egyébként sem egészséges kapcsolatot létesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!