Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtehetem szerintetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtehetem szerintetek, hogy nem engedem el a barátnőmet Lengyelországba augusztus végéig?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt és 7 hónapja együtt is lakunk.Nagyon szeretem őt és ez nem az a rózsaszín ködös dolog.Minden napom csak róla szól, bármit megtennék, hogy boldog legyen és tudom, hogy ő is szeret engem nagyon.Majdnem tökéletes a kapcsolatunk, egyedül az anyagi helyzetünk nem a legjobb.Eddig ő egy ételbárban volt pultos, 14 órában dolgozott heti 4-5 napot 90ezerért, de a fönökének ez sem volt elég, ezért felmondott.Én hegesztő vagyok, havi 140-170 ezret keresek, de albérletben lakunk a kettőnk fizetése (kb.havi 250 ezer) sem volt elég arra, hogy mondjuk gyerekvállalás szóba jöhessen vagy eljegyzés stb.Az unokatestvére 2 éve Lengyelországba dolgozik és julius 1-től, augusztus 31-ig tudna neki szezonmunkát, amivel közel 700ezret keresne a két hónap alatt. Nagyon szeretne menni, mert itthon nem tud normális munkát találni (sima érettségivel) és abból a pénzből, amit ott keresne tovább tudna magát fejleszteni.

Fiatal még és igaza van, hogy most kell valamit kezdeni e magával, de nem bírok ki nélküle 2 hónapot.Múlt hónapban haza ment az anyukájához 2 napra és minden bajom volt, amnyira hiányzott pedig csak 200km-re volt tőlem.

Szerinte van olyan erős a kapcsolatunk, hogy kibír 8 hetet, de én nem akarom.

Folyton arra gondolok, hogy mi van vissza jön és már nem azt fogja érezni, mint most?

Ez nagyon önző dolog részemről, vagy inkább részéről? Szerintetek nem kellett volna ezt elöszőr velem megbeszélnie? Mert igaz először azt mondta van egy ilyen lehetősége és szeretné kihasználni, mit szólók hozzá? Mondtam, hogy nem akarok 2 hónapot külön tölteni, most mégis ott tartunk, hogy menni fog.

21/L és 23/F

2016. jún. 6. 13:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem csinálhatsz olyat, hogy nem engeded el. Illetve mondhatod neki, de attól még ő nem köteles engedelmeskedni.

Önző beteg ember vagy. Jobban járna, ha szakítanál vele, ilyen ember előbb-utóbb úgyis megmérgezi a kapcsolatot.

2016. jún. 6. 21:21
 22/25 anonim ***** válasza:
Te férfinek tartod magad? Ezen gondolkozz el.
2016. jún. 6. 21:23
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem. Felnőtt önálló nő, aki döntést hozott hogy jobb pénz kell neki. Azért nem beszélte meg veled mert tudja hogy kevés idő, ellenkezni fogsz (ami eleinte aranyos de később roppant idegesítő és kapcsolatfüggőségre utal) de az ő élete.

Két hónap nem sok idő, ott a Skype, stb láthatjátok is egymást. Fiatal, most menjen amikor van lehetőség! Egyszer megy, a keresztszüleim úgy élnek 2 nagyobb gyerekkel együtt hogy havonta váltás van: egy hónap finnbe, egy itthon. Nehéz, de a pénz miatt muszáj.

Hidd el, csak az eleje nehéz, persze hiányozni fog, várni fogod, de ez egy próba is! Ha ennyi idő alatt megváltoznak az érzelmek, akkor alapból nem erős a kapcsolat.

Korábban mit csináltál? Amikor még nem éltetek együtt? Találj valami hobbit ami leköt.

2016. jún. 6. 22:39
 24/25 anonim válasza:

Én ugyan nem voltam még ilyen helyzetben, de ismerek olyanokat, akik igen, így megpróbálok az alapján válaszolni, amit akkor láttam. Néhány éve én is dolgoztam külföldön 2 nyarat egy olyan helyen, ahol többen voltunk csak így idény munkán és ott volt néhány lány, aki úgy jött oda, hogy mellette már viszonylag hosszabb ideje kapcsolatban voltak (általában olyan 1-1,5 éve). Én ott azt láttam, hogy egyik fiú sem örült a dolognak, de napi szinten skypeoltak, amikor csak tudtak és persze az otthon maradt felek aggódtak, hogy mi lesz így a kapcsolatukból. Voltak mély pontok és voltak akik közben szakítottak is (a fiú hisztije miatt), de másnap kibékültek, mert rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

Összességében azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon nehéz döntés mind2 fél részéről és igazi próbatétel, de ha Te úgy érzed, hogy meg tudsz bízni a barátnődben és magadban is, akkor szerintem engedd el. Egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy állandóan együtt vagytok. És ha majd visszajön és újra együtt lesztek, akkor már kb semmi sem állhat közétek és meg tudtok bízni egymásban. Egyébként meg a barátnőd dolgozni megy ki, így az fogja lekötni az idejét, amikor meg végre van egy kis szabadideje, akkor meg ha tényleg olyan nagy a szerelem, úgyis a Te társaságodat fogja keresni. Nem tudom ugyan milyen munkát fog kint végezni, de 2 hónap nagyon hamar el megy és a barátnődnek valószínűleg még rövidebb időnek fog tűnni, mert új környezetben és helyzetben lesz, de mivel jelentősen növelné a bevételeiteket, így Neked kell egy kicsit rugalmasabbnak és kompromisszumképesnek lenned. Lengyelország meg annyira nincs messze, de esetleg ha úgy adódna talán meg is tudnád kint látogatni és akkor már nem is lenne olyan vészes a dolog (persze ez pénztárcafüggő is).

2016. jún. 7. 00:26
 25/25 anonim ***** válasza:

"Összességében azt tudom mondani, hogy ez egy nagyon nehéz döntés mind2 fél részéről és igazi próbatétel, de ha Te úgy érzed, hogy meg tudsz bízni a barátnődben és magadban is, akkor szerintem engedd el. "

Ez alapvetően igaz, csak ugyebár nem kell engedélyt kérni a másiktól, hogy elmehessen valahová. Nevetséges feltevés, mi az, hogy engedélyezni kell? Gondolom, akkor tanúkkal aláírt papírra is szükség van:D

2016. jún. 7. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!